Skylum Aurora HDR

Aurora HDR för Windows och Mac är en prisbelönt multimedieprogramvara som tar dina bilder till en helt ny nivå av kvalitet och kreativitet.

Regular price: 1349.0000 SEK 1349 In stock! Order now!
1 349 SEK Inkl Moms
Antal:
ELLER

Om du letar efter en av de absolut bästa fotoredigeringsprogramvarorna där ute är du definitivt inte ensam. Många känner till Lightroom, vilket är helt fantastiskt när det gäller att redigera bilder och en mer programvaruprodukt. Men är du galen på att ta bilder av landskap, större föremål som bilar, byggnader eller vill du att dina semesterbilder av de vackra naturområdena verkligen sticker ut. Om du vill att dina landskap ska se ut som dina fönster eller Mac-tapeter är Aurora exakt den programvara du letar efter. På e-Gear.dk har vi testat nya program i månader för att hitta bra alternativ och hjälpa våra kunder att utöka sin horisont. Dock måste du vanligtvis komma ihåg att kompensera för funktionalitet, pris och möjligheter med det du redan vet.


Och vi kan bara säga WOW till Aurora och särskilt jämfört med det mer välkända Adobe Lightroom. Det säger sig självt att den ena är stark i vissa saker än den andra, men mängden funktionaliteter och möjligheter du får i Aurora är inte små saker.När du väljer Aurora HDR får du faktiskt 20+ supergoda verktyg som du kan använda för att göra dina bilder helt fantastiska. Det här är verktyg som med en enkel touch startar en HDR-redigeringsprocess.


Du får fantastiska coola filter (lut) i priset, så att du med ett klick kan göra kreativa färgjusteringar, polarisering, ton, denoising, dodge & burn och mer. Så det ger dig snabb kontroll så att du kan göra bilder i super fin HDR-kvalitet.HDR Denoise
Är ett kraftfullt verktyg som automatiskt känner igen brus i dina bilder och faktiskt tar bort det utan att du behöver göra någonting, men samtidigt behåller den utmärkta kvaliteten och alla dina detaljer i bilderna.


HDR-tydlighet
Ett enkelt verktyg som enkelt ökar skärpan och färgen i dina HDR-bilder. Lägger till kontrast till precis rätt platser utan att påverka andra färgelement i bilden.


Så du får över 80 unika "utseende" inkluderade som ger dina bilder en omedelbar fantastisk look med bara ett klick. Aurora HDR Looks, designad i samarbete med Serge Ramelli, Trey Ratcliff, Randy Van Duinen och andra kända fotografer, ger dig förstklassiga resultat.


Det finns många fler unika funktioner som gör det enkelt för dig att redigera dina foton som en professionell. Läs vår blogg där vi har gått ännu djupare om Aurora HDR.På e-Gear.se har vi också tittat på vad vi visste om Adobe lightroom jämfört med Aurora och igen finns det inte mycket att säga annat än WOW.


Vi älskar att arbeta med foto och video själva, men för att vara ärlig är det inte alltid dags för fotoredigering. Men om vi snabbt behöver göra några bilder för facebook med mer, är Aurora HDR det perfekta verktyget. För när du väl vet hur programmet är inställt kan du snabbt få de bästa bilderna på nolltid.


Fler och fler amatörer och företag har velat göra mer om sina bilder på deras sociala medier, hemsida eller blogg, särskilt när du ser alla dessa fantastiska foton på Instagram kan det vara frustrerande att du inte ens kunde redigera dina bilder på samma sätt.


Men med Aurora har fantastiska bilder blivit vanliga!På e-Gear.se har vi använt Lightroom i många år för att redigera våra bilder, och vi har alltid varit mycket nöjda med hur de slutade, och inte minst hur vi kom fram till resultatet. Men vi har alltid känt att vi inte fick alla de verktyg som vi hade tillgängliga, eftersom det är lite mer komplicerat att förstå de många möjligheterna. Det är faktiskt därför vi beslutade att undersöka marknaden för avbildningsprogramvara och vi hittade några som erbjuder några superstarka alternativ till lightroom som. Aurora. och armatur - som du kan läsa mer om här


Aurora HDR jämfört med Lightroom


Funktionalitet kontra syfte


När du börjar jämföra Aurora HDR och Lightroom är utgångspunkten att jämföra äpplen med äpplen. Men faktum är att de inte är helt anpassade och faktiskt sticker ut ganska mycket. Både i styrkor och svagheter. Men hur kan du jämföra funktionerna i två fotoredigeringsprogram såvida du inte först pratar om deras syfte?


Aurora HDR är specialiserad för en viss typ av fotografering - kallat High Dynamic Range eller HDR.


HDR är vanligtvis vad du känner från din TV. Det är samma koncept när det gäller Aurora HDR, men naturligtvis för fotografering. Se till att ställa in den på HDR när du tar bilder. Det är inte svårt och du kan välja det helt enkelt på din smartphone.


Å andra sidan är Adobe Lightroom en mer alldeles fotoredigerare. Det är inte "specialiserat" i någon speciell typ av fotoredigering.


Gränssnitt för Aurora HDR och Adobe Lightroom.
Men när det gäller det är dessa två program båda redigeringsverktyg. Det betyder faktiskt bara att installationen är "mer eller mindre" densamma och att du bara är lite bekant med lightroom, så det är lätt att sitta ner och arbeta med Aurora HDR


Du kan skapa högkvalitativa bilder i både Aurora HDR och Adobe Lightroom. Vi anser dock att Aurora är en bättre redigeringsupplevelse - det är lätt att använda, det är mer intuitivt. Det är inte perfekt, men det är det aldrig och det är antagligen baserat på preferenser.


Aurora HDR kommer sannolikt aldrig att "ta över" som din primära fotoredigeringssvit - men Aurora HDR är utmärkt för att redigera foton med hög dynamisk räckvidd. Älskar du att ta bilder av naturen, byggnader, dina resor (det vackra landskapet eller byggnaderna)


Så om du vill ha fler av dina HDR-bilder när du lägger ut på Facebook, instagram eller lägger till bilder till dina videor, är Aurora HDR ett perfekt val.


Läs vår blogg där vi har gått ännu djupare in i Aurora HDR


Om du vill ha ett mer fotograferingsprogram för alla är Luminar den produkt du letar efter. Klicka här för att läsa mer.

Mac
MacBook®, MacBook Air®, MacBook Pro®, iMac®, iMac Pro®, Mac Pro®, Mac mini®️
Processor Intel® 64-bitars Core ™ Du 2 Duo eller bättre
Minne 8 GB RAM eller mer
macOS®️ Catalina 10.15, Mojave 10.14, High Sierra 10.13, Sierra 10.12.6, El Capitan 10.11.5, Yosemite 10.10.5
Hårddisk 2 GB ledigt utrymme, SSD för bästa prestanda
Visa 1280x768 upplösning eller bättre
Du kan kontrollera dina systemspecifikationer och hårdvara genom att välja > Om denna Mac
Windows
Öppna GL 3.3 eller senare kompatibla grafikkort
Processor Intel® Core ™ 5 i5 eller bättre
Minne 8 GB RAM eller mer
Microsoft Windows®️7, Windows®️ 8.1, Windows®️ 10 (endast x64-bitars OS)
Hårddisk 2 GB ledigt utrymme, SSD för bästa prestanda
Visa 1280x768 upplösning eller bättre
Du kan kontrollera dina systemspecifikationer genom att öppna Inställningar och klicka på Om

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Engelsk

Antal enheter: 1 enhet

Plattform Windows, Mac

Tilverkare: Skylum

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.