Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 419.0000 SEK 419 In stock! Order now!

SoftMaker Office Home & Business 2018 - 5 enheter

Microsoft har med sitt Office-paket marknadens bästa softwarelösning till kontorsprogram såsom textbehandling, kalkylark och presentationer. Kostnaden för de olika Office-lösningarna är därför också påtagliga.

Om du gärna vill ha ett billigt alternativ till Microsoft Office och modulerna Word, Excel och PowerPoint som har nästan identiska funktioner och möjligheter så vill vi rekommendera SoftMaker Office.


Vad kan SoftMaker Office erbjuda?

SoftMaker Office är ett alternativ till Office-paketen som innehåller nästan alla desamma funktionerna som Word, Excel och PowerPoint. Med andra ord kan SoftMaker Office hjälpa till med textbehandling, dokumenthantering, kalkylark, uträkningar, budgetar, presentationer osv. Uppgifter till hemmadatorn och till den mindre verksamheten kan enkelt utföras av SoftMaker Office.

Allt finns på svenska och du kan installera SoftMaker Office på upp till 5 separata datorer, till skillnad från Microsoft Office 2019 som enbart ger tillgång till en installation.


Funktionerna i SoftMaker Office

SoftMaker Office innehåller allt som allt tre stora moduler som heter TextMaker som motsvarar Microsoft Word, PlanMaker som motsvarar Excel och Presentations som motsvarar PowerPoint.

TestMaker hjälper dig att skapa dokument, flygblad, broschyrer, affärsbrev, uppgifter och alla typer av textfiler i DOCX filformatet som är kompatibelt med Microsoft Word.

PlanMaker hjälper dig med att skapa projektmappar till uträkningar, grafer, budgetar, ekonomiska uträkningar och nästan alla de funktionerna som du känner till från Microsoft Excel. Filformatet är XLSX.

Presentations hjälper dig med att skapa animationer, slideshows och flera andra professionella presentationer i PPTX filformatet så att du enkelt kan öppna och redigera PowerPoint presentationer i programmet.


Det tekniska med SoftMaker Office

SoftMaker Office är utvecklat som ett direkt alternativ till Microsoft Office och är därför kompatibelt med alla Microsoft Office versionerna från Office 1997 till Office 2016. SoftMaker Office stödjer Microsoft Office filformaten DOC, DOCX, XLS, XLSX, PPT och PPTX. Du kan därför öppna dina Microsoft Office dokument utan problem i SoftMaker Office.

Du kan exportera och konvertera dessa filformat till PDF, HTML och EPUB filer om du behöver det.

Om du vill kan du installera SoftMaker Office på en USB Drive och använda det helt utan en installation på din dator.

Denne utgåva av SoftMaker Office tillåter dig att installera alla modulerna på upp till 5 olika datorer. Licensperioden är livslång och du ska inte förnya eller betala för ett abonnemang.

Levereras via e-post
419,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Tillverkare: Microsoft

Typ av licens: 5 enheter

Licensperiod: Obegränsad livslängd

Plattform: Windows 7, Windows 8, Windows 10