Sony VEGAS Movie Studio 17

Skapa fantastiska videor. Rätt så enkelt!
Regular price: 549.0000 SEK 549 In stock! Order now!
549 SEK Inkl Moms
Antal:
ELLER

Börja göra dina nya filmer - just nu! Glöm stor förkromad programvara för videoredigering som är både dyr och tung att lägga i. VEGAS Movie Studio levererar allt du behöver i ett användarvänligt paket som är lätt att lära, men ändå kraftfullt för att du ska kunna göra något helt bra videor.FRÅN BEGINNER TILL EXPERT.
VEGAS Movie Studio kan vägleda dig genom varje steg i filmskapande - och det är särskilt bra i början. Det låter dig också ta full kontroll över varje steg i processen när du är redo. Så nu blir du bättre, nu mer kontroll kan du ta över produktionen själv. Den stora styrkan med VEGAS Movie Studio är hur du enkelt kan göra en serie inspelningar och sätta ihop dem till en film, hur du snabbt kan justera färgdelning, visuella effekter, videostabilisering, rörelsespårning och mer i processen.


Allt detta medan du guidas genom processen.


När du väljer VEGAS Movie Studio som ditt redigeringsprogram, får du tillgång till:


Ett hav av visuella effekter


Enkel och enkel färgklassificering, så dessa videor får precis rätt utseende


Rörelsespårning


Ett klick på videostabilisator


Warp flödesfunktion som ger dig några fina övergångar


Slow motion


Svart stapelfilter
Ta bort de svarta staplarna på din video direkt med en suddig kopia av själva videon. Att leverera i ett widescreen-format har aldrig varit lättare.


Skärmdumpfunktioner så att du enkelt och snabbt kan spela in vad som händer på skärmen och redigera det.Du har historien - Men VEGAS Movie Studio hjälper dig helt enkelt att leverera den. Ladda upp dina filmer automatiskt till YouTube eller Vimeo, direkt från programmet. Eller använd utbudet av olika renderingsmallar för de viktigaste videoleveransformaten.


Då vill du börja skapa videor till YouTube eller bara göra lite mer av dina semesterklipp - utan att slänga mycket pengar i tunga program. Då är VEGAS Movie Studio rätt val för dig.


64-bit version af Microsoft Windows 10

2 GHz 2-core processor (3 GHz og 8 kerner anbefales til 4K)

1,5 GB harddiskplads til programinstallation

16 GB RAM (32 GB anbefales til 4K)

USB 2.0-forbindelse (til import fra AVCHD, XDCAM EX, NXCAM eller DVD-videokameraer)

Windows-kompatibelt lydkort

Understøttet cd-optageligt drev (kun til cd-brænding)

Understøttet DVD-R / -RW / + R / + RW (kun til DVD-brænding)

Understøttet BD-R / -RE-drev (kun til Blu-ray Disc-brænding)

Microsoft .NET Framework 4.0 SP1 (inkluderet på applikationsdisk)

Internetforbindelse: Påkrævet til download, registrering og validering af programmet samt til nogle programfunktioner.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Engelsk

Antal enheter: 1 enhet

Plattform Windows 8 og Windows 10

Version: 17

Tilverkare: Sony

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.