Säkerhet är inte bara säkerhet och all säkerhet definieras inte bara som antivirus.

Låt oss börja med de 3 utgåvorna som finns tillgängliga på marknaden idag. Så du får en god solid förståelse av skillnaden mellan grundläggande säkerhet, standardsäkerhet och total säkerhet. På det sättet är du bäst utrustad för att göra rätt val när du väljer en säkerhetslösning för dina behov. Det är viktigt att förstå, alla tillverkare som bullguard, norton, kaspersky etc. har ofta 3 versioner som vanligtvis är uppdelade Basic (Antivirus) Standard (Internet-säkerhet) Total (Premium). Men att det också är en mycket stor skillnad mellan hur du är skyddad och vad ditt system kan erbjuda när det gäller alternativ.

Förutom vad som kommer med funktionerna kommer du också att se att basen ofta inte fungerar på andra enheter än din PC. Då har du t.ex. Mac, bas fungerar inte.

Men vi börjar direkt från toppen och den bästa upplagan på marknaden.

Total sikkerhed

På e-Gear.se kallar vi det Total säkerhet, men det brukar beteckningen "Totalt skydd, Premium-skydd, Ultimate skydd eller Deluxe. Vi tycker bara att det är lite lättare med Total säkerhet!

Ett totalt säkerhetspaket ger naturligtvis dig den största, bredaste och säkraste lösningen av dem alla. Det är här du får alla tillverkarens många olika funktioner i ett paket. Total säkerhet innehåller alla funktioner du hittar i ett Basic (Antivirus) och alla funktioner som finns i en standard (Internet-säkerhet). Men dessutom ser du ofta att tillverkarna har extra viktiga funktioner som fullt identitetsskydd som inkluderar skydd av e-postadresser, telefonnummer, kredit- och betalkort, körkort, pass, lojalitetskort, bankkonton etc.

En annan sak som är viktig och ofta där en total säkerhetslösning sticker ut är antalet enheter du kan skydda. I dagens Danmark är det inte tänkbart att ett hushåll har lite mer än en dator. Vanligtvis ser vi att mamma och pappa har en dator vardera och att barnen har en dator. Så där som några mobiltelefoner och surfplattor. Men förutom flera enheter används de vanligtvis också mycket annorlunda. Mamma och pappa surfar och shoppar, pojkesurfarar och spelare. Flickan surfar och shoppar.

Den ställer vissa specifika krav för din säkerhetslösning, eftersom den måste kunna skydda dig mot dåliga webbshops, den får inte störa när du spelar och den måste också fungera på olika enheter. Här kommer total säkerhet verkligen till sitt eget och definitivt rätt val om du vill ha det bästa och mest flexibla skyddet för hushållet.

Det måste dock sägas att du också kan få total säkerhet för en eller flera enheter.

 

Klicka här för att se vårt urval av Total Security

 

Standard sikkerhed

Generellt kallas Internet Security. På e-Gear.se är det våra Standard-säkerhetslösningar, som väl kan betraktas som det näst bästa säkerhetssteget för dina enheter.

Du får allt du hittar i ett Basic Security Pack (Antivirus) + en massa extra funktioner, som kan variera från tillverkare till tillverkare, dock inte så mycket som du hittar i en Total Security. Gemensamt för Standard-säkerhet är att det har ett bra, solidt skydd för dina enheter och är utformat för att upptäcka hot innan du träffar dem (till skillnad från Basic Security, som ger skydd lokalt på din enhet, vilket innebär att du har blivit utsatt för det dåliga, men skyddas lokalt på enheten). Med standardsäkerhet upptäcker du hot, dåliga länkar från webbplatsen och varnas innan du fortsätter och därför är du inte utsatt.

Dessutom kommer du med en Standard-säkerhet att få en massa extra funktioner som. möjligheten att skydda flera enheter som PC - Mac och mobil. sluta hacking av webbkamera, skydda din webbläsare när du surfar på webben eller kryptera din webbläsare när du gör betalningar online och mer. Beroende på vad du letar efter är det uppenbarligen en skillnad mellan vad de olika tillverkarna prioriterar och inkluderar i de olika paketen. Kommer du ihåg att du behöver hjälp? Så berätta vad du vill och vad som är viktigt för dig, och vi kan också hitta rätt lösning för dina behov.

Standard säkerhet är vad vi på e-Gear.dk rekommenderar som ett minimum om du söker på Internet, gör online-transaktioner, spelar datorspel och mer. Naturligtvis är det viktigt att du tar hänsyn till antalet enheter du vill skydda såväl som om funktionerna ingår som du behöver.

Om du vill vara helt säker på att du har allt nödvändigt skydd, är du bäst klädd med en Total säkerhet.

 

Klicka här för att se vårt urval av standardsäkerhet

 

Basis sikkerhed

Vi började med Total säkerhet i toppen och slutade med den absolut lägsta formen av säkerhet som finns på marknaden och det är med Basic-säkerhet.

Grundläggande säkerhet är skydd som fungerar lokalt på din dator. Det innebär i princip att hot från webben, din e-post och mer kan landa på din dator att du får meddelande om det. Här kommer en grundläggande säkerhet in och skyddar dig genom att informera dig om att du har lite skräp på din dator och sedan låter dig ta bort det.

Beroende på vilken tillverkare du väljer kan en av funktionerna naturligtvis vara annorlunda. Men gemensamt för alla är att det är den lägsta formen av skydd.

Om du inte använder din dator ganska ofta och bara vill ha en väldigt grundläggande säkerhet, är en grundläggande säkerhet definitivt rätt sak för dig, men på e-Gear.se rekommenderar vi som en mime att du väljer en standard-säkerhet

 

Klicka här för att se vårt urval av Basic Security