I denne guide kommer vi att visa dig hur du frigör plats på din BullGuard prenumeration om du ska flytta programmet från en datorenhet till en annan.

 

1. Klicka på länken nedan för att komma till BullGuard kontosidan.

 

https://www.bullguard.com/da/my-account.aspx

 

 

2. Ange användarnamn/e-mailadress samt lösenord till ditt BullGuard konto och klicka därefter på knappen ”Login”.

 

Notera: Om du har glömt ditt lösenord kan du nollställa det genom att klicka på länken ”Forgot your password?” och följa instruktionerna till hur du nollställer ditt lösenord.

 

Indsæt billede 1.

 

 

 

3. Innan du fortsätter har du möjligheten att ändra språket på ditt konto till svenska så att det är lättare att följa guiden.

 

Notera: om ditt konto redan är inställt på det önskade språket kan du hoppa över den här punkten.

 

Klicka på den ”lilla globen” i översta högra hörnet av browserfönstret och välj svenska i listan över möjliga språk.

 

Språket på ditt konto kommer nu att ha ändrats till svenska, och du kan fortsätta med registreringen av din licens.

 

Indsæt billede 2.

 

 

 

4. Om du inte har flera lediga platser på din BullGuard prenumeration eller har skaffat en ny dator/enhet som du önskar att flytta din nuvarande prenumeration till så ska du frigöra en plats för att kunna lägga till den nya datorn/enheten till prenumerationen.

 

Klicka på den ”gröna kontakten” under punkten ”Åtgärd” från den datorn/enheten som du önskar att ta bort prenumerationen från. När kontakten skiftar färg till grå så är den gällande datorn/enheten inaktiverad, och det kan nu läggas till en ny dator/enhet genom att följa installationsguiden.

 

Indsæt billede 3.

 

Gå tillbaka till Huvudguiden