Den här installationsguiden visar dig hur du laddar ner och installerar BullGuard på Windows. BullGuard kräver Windows Vista eller nyare version.

Har du ännu inte registrerat din licens till ditt BullGuard konto, ska du börja med att göra det enligt följande instruktioner:

 

Så här registrerar du din BullGuard licens

 

Instruktionerna gäller följande BullGuard produkter:

 

BullGuard Antivirus

BullGuard Internet Security

 

NB: Har du redan ett antivirus program installerat ska du börja med att avinstallera det innan du fortsätter enligt den här guiden!

  • 1. Logga in på ditt BullGuard konto från den dator som du önskar att installera ditt BullGuard säkerhetsprogram på via länken nedan:

 

https://www.bullguard.com/se/my-account.aspx

 

Gäller det en nyinstallation eller en ominstallation på samma dator, gå vidare till punkt 3 i installationsguiden. Vill du flytta ditt BullGuard säkerhetsprogam till en ny dator, men inte har möjlighet till att lägga till ännu en enhet till abonnemanget, gå då vidare till punkt 2.

 

 

 

2. Har du inte möjlighet att lägga till ytterligare enheter till abonnemanget, så kan du frigöra en plats för att kunna lägga till en ny dator till abonnemanget.

Klicka på knappen ”Åtgärd” till den dator du vill ta bort från abonnemanget, så ändrar knappen färg från grön till röd. Fortsätt sedan till punkt 3.

 

 

 

 

3. Klicka på den gråa knappen med texten ”Ladda ner”.

  

 

 

 

4. Installationsprogrammet laddas nu ner till din dator. Använder du Microsoft Internet Explorer eller Edge, så kan du köra installationsprogrammet så fort det är hämtat, genom att klicka på ”Kör”. Använder du en annan webbläsare ska du ladda ner installationsfilen som vanligt och köra den genom att dubbelklicka på filen.

  

 

 

 

5. Öppnas det ett säkerhetsfönster med texten ”Tillåter du att den här appen får göra ändringar på datorn?”, klicka på ”Ja” för att tillåta att BullGuard installeras på datorn.

  

 

 

 

6. Vänta ett ögonblick medan installationsprogrammet hämtar de senaste uppdateringarna innan installationen börjar.

  

 

 

 

7. Du har möjlighet för att läsa BullGuards licensavtal innan du fortsätter, genom att klicka på länken ”Läs igenom licensavtalet”. Markera rutan bredvid texten ”Jag Godkänner villkoren i licensavtalet” och klicka därefter på ”Installera” för att påbörja installationen.

 

 

 

 

8. Ditt BullGuard säkerhetsprogram installeras nu på datorn och det kan ta en stund beroende på datorns hastighet.

 

 

 

 

9. Installationen är nu klar och BullGuard gör de sista programuppdateringarna. När uppdateringarna är klara, starta om datorn för att se till att alla BullGuard funktionerna startas korrekt.

  

 

 

 

 

Om du behöver hjälp är du naturligtvis välkommen att kontakta oss via mail: [email protected]