Licensen kan / ska bara registreras en gång och om du redan har registrerat din BullGuard licens sa ska du gå vidare till installationsguiden, som du hittar via länken under punkt 5 i slutet av dessa instruktioner.

Den här guiden omfattar registreringen av licenser för följande BullGuard säkerhetsprodukter:

 

BullGuard Antivirus

BullGuard Internet Security

BullGuard Identity Protection

BullGuard Mobile Protection

 

Vi har valt att utgå från "BullGuard Internet Security", så text och bilder kan komma att variera om du registrerar någon av de övriga produkterna.

 

1. För att registrera din licens så måste du logga in på ditt BullGuard konto via länken nedan.

 

https://www.bullguard.com/login

 

Fyll i användarnamn / e-mailadress samt lösenordet till ditt BullGuard konto – klicka sedan på knappen ”Logga in” och gå vidare till punkt 3.

 

Har du glömt ditt lösenord kan du nollställa det genom att klicka på länken "Glömt lösenordet” och följa instruktionerna för hur du nollställer ditt lösenord.

 

Har du inte ett BullGuard konto ännu ska du börja med att skapa ett genom att klicka på den röda knappen med texten”Skapa konto” och gå vidare till punkt 2.

  

 

 

 

2. Fyll i samtliga fält i formuläret med ditt förnamn, efternamn, din e-mailadress och en självvald personlig kod som ska upprepas för att bli bekräftad.

 

Markera rutan bredvid texten "Jag accepterar" för att acceptera BullGuard villkor och förstå deras juridiska termer.

 

Klicka sedan på knappen ”Skapa konto” och vänta på att ditt nya konto skapas. Du kommer automatiskt att skickas vidare till kontosidan där du sen ska registrera din licens.

 

 

 

 

3. Du ska nu registrera din BullGuard licensnyckel til ditt BullGuard konto.

 

Skriv in licensen, som du hittar i din e-mailbekräftelse och klicka därefter på knappen ”Aktivera” till höger.

 

NB1: Om abonnemanget förnyas kommer den nya licensen att förlänga det nuvarande abonnemanget med det antal dagar som licensen tillåter.

 

NB2: Om du får mer än en licens i ditt bekräftelsemail så ska du registrera samtliga licenser för att få skydd till det totala antalet dagar som det beställda abonnemanget avser.

 

NB3: Det är bara möjligt att ha ett abonnemang per produkt registrerat till ett BullGuard konto och det är därför nödvändigt att skapa fler BullGuard konton om det finns behov för mer än ett abonnemang för att skydda dina enheter.

 

 

 

 

4. Du har nu registrerat din licens till ditt BullGuard konto och du kan se information gällande ditt nya abonnemang, som till exempel antal dagar, samt vilken produkt licensen är registrerad för.

 

Om ditt nya abonnemang inte är synligt på ditt BullGuard konto omedelbart efter licensregistrering så behöver du starta om för att uppdatera kontosidan.

 

 

 

 

5. Klicka på länken nedan för att fortsätta till installationsguiden.

 

Så här installerar du BullGuard Antivirus och Internet Security på Windows

 

Behöver du hjälp är du välkommen att kontakta oss via mail: s[email protected]