Licensen kan / skall bara registreras en gång och om du redan har registrerat licensen, hoppar du bara vodare till installationsvägledningen via länken du hittar under punkt 11. -längst ned i denna vägledning.

 

NB: Vid förnyelse av ett abonnemang, förlängs det nuvarande abonnemanget med det antal dagar den nya licensen innehåller.

 

1. För att registrera din licens, loggar du in på ditt F-Secure konto via länken nedan och hoppar vidare till punkt 5 i vägledningen. Om du har glömt ditt lösenord, kan du få hjälp med att nollställa detta genom att klicka på ”Har du glömt lösenordet”.

 

https://mysafe.f-secure.com/portal/welcome

 

Om du ännu inte har något F-Secure konto, kan du upprätta ett genom att klicka på "Registrera dig nu” överst på inloggningssidan och gå vidare till punkt 2.

  

 

 

 

2. Fyll i de fyra fälten med ditt förnamn, efternamn, e-postadress och ett självvalt lösenord. Klicka sedan på knappen ”Skapa konto” och vänta medan ditt nya konto upprättas.

  

 

 

 

3. Innan du forsätter med registreringen av din licens, måste du bekräfta att det är du som har upprättat detta F-Secure konto. Du kommer då att få en bekräftelse via e-post från F-Secure som innehåller en aktiveringslänk.

 

Klicka på länken i e-mailet och fortsätt till punkt 4.

 

(När du klickar på länken skickas du automatiskt vidare till din webbläsare där det öppnas en ny flik)

  

 

 

 

4. Din e-mail har nu bekräftats och ditt konto är aktiverat. Stäng fliken med bekräftelsen och gå tillbaka till fliken som innehåller ditt F-Secure konto. Om fliken som innehåller ditt F-Secure konto har stängts, startar du bara om vägledningen från början och väljer att logga in på ditt nya konto.

  

 

 

 

5. Klicka på ”Beställning och betalning” i toppmenyn och gå vidare till nästa punkt.

  

 

 

 

6. Klicka på knappen ”Ange en kod” och fortsätt till nästa punkt.

  

 

 

 

7. För att förnya ditt abonnemang, måste du fylla i de 2 fälten som visas nedan.

 

Kampanjnamn = BOX

 

Abonnemangskod = ”Den licens du har mottagit i kvitteringsmailen

 

Klicka på knappen ”Nästa” för att fortsätta registreringen.

  

 

 

 

8. Innan du genomför aktiveringen av licensen och uppdaterar ditt abonnemang på ditt konto, har du möjlighet att se om den inskrivna licensen täcker det antal dagar och de enheter du har beställt.

 

Om du har ett aktivt provabonnemang, överskrivs detta vid registreringen av licensen - vi rekommenderar att du väntar till sista dagen för ditt provabonnemang för att få ut mest av det.

 

Klicka på knappen ”Godkänn” för att genomföra aktiveringen av licensen.

  

 

 

 

9. Licensen är nu registrerad på ditt konto och det nya abonnemanget är aktivt. Klicka på knappen ”Stäng” för att avsluta registreringen.

  

 

 

 

10. Du har nu registrerat din licens på ditt F-Secure konto och det är nu dags att installera F-Secure SAFE på din dator. Klicka på ”SAFE” i toppmenyn och fortsätt till installationsvägledningen under nästa punkt.

  

 

 

 

11. Klicka på länken nedan för att gå vidare till installationsvägledningen.

 

Så här installerar man F-Secure SAFE i Windows

 

Om du behöver hjälp är du naturligtvis alltid välkommen att kontakta oss via e-post: [email protected]