Följ instruktionerna nedan för att registrera din prenumeration till ditt BullGuard konto.

 

1. Klicka på länken nedan för att komma till BullGuards kontosida.

 

https://myaccount.Bullguard.com/login

 

 

2. Ange användarnamn/e-mailadress samt lösenord till ditt BullGuard konto, och klicka därefter på knappen ”Login”.

 

Notera: Om du har glömt ditt lösenord så kan du nollställa det genom att klicka på länken ”Forgot your password?” och följa instruktionerna till hur du nollställer ditt lösenord.

 

 

 

3. Innan du fortsätter med att registrera din licensnyckel har du möjligheten att ändra språket på ditt konto till svenska så att det är enklare att följa guiden.

 

Notera: om ditt konto redan är inställt till det önskade språket så kan du hoppa över den här punkten.

 

Klicka på den ”lilla globen” i översta högra hörnet av browserfönstret och välj svenska i listan över möjliga språk.

 

Språket på ditt konto kommer nu att vara ändrat till svenska, och du kan fortsätta med registreringen av din licens.

 

 

 

4. Du ska nu registrera BullGuard licensnyckel till ditt BullGuard konto.

 

Sätt in eller ange licensen, som du hittar i ditt leveransmejl, i angivningsfältet och klicka därefter på knappen ”Aktivera” till höger om fältet.

 

Notera 1: Om det är tal kring en förnyelse av en prenumeration så kommer den nya licensen att förlänga den nuvarande prenumerationen med det antal dagar som licensen ger åtkomst till.

 

Notera 2: Om du mottar mer än en licens i din e-mailbekräftelse så måste du registrera samtliga licenser för att få täckning till det samlade antalet dagarna som den beställda prenumerationen innehåller.

 

Notera 3: Det är bara möjligt att ha en prenumeration per produkt registrerad till ett BullGuard konto, och det kommer därför att vara nödvändigt att skapa flera BullGuard konton om det finns ett behov av fler än en prenumeration för att täcka dina enheter.

 

 

 

5. Du har nu registrerat din licens till ditt BullGuard konto, och du kan nu se uppgifter gällande din nya prenumeration, såsom exempelvis antal dagar samt vilken produkt som licensen är registrerad till.

 

Om din nya prenumeration inte är synlig på ditt BullGuard konto omedelbart efter registreringen av licensen så ska du bara logga ut och in för att uppdatera kontosidan.

 

 

 

Gå tillbaka till Huvudguiden                                                                         

Fortsätt till Installationsguiden