I den här guiden kommer vi att gå igenom registreringen av din säkerhetsprodukt från Norton på ditt Norton-konto. Om det rör sig om en abonnemangsförnyelse av en befintlig produkt ska du följa denna guide:

 

Norton förnyelse

 

Om du redan har registrerat licensen till din säkerhetsprodukt från Norton kan du gå vidare till installationsvägledningen via länken under punkt 7. – längst ner i denna guide


Denna guide kan användas vid registrering av följande Norton-produkter:

 

Norton Security
Norton Antivirus

Norton Internet Security
Norton 360

 

Vi vill uppmärksamma dig på att vi i denna guide har använt Norton Security, men du kan använda samma steg vid registreringen av din Norton-produkt.

 

1. Klicka på länken nedan och logga in på ditt Norton-konto om du vill registrera licensen genom att mata in dina kontouppgifter och klicka på knappen ”Logga in” – gå därefter vidare till punkt 3.

 

https://manage.norton.com/setup?isAutoDownload=False

 

 

Om du fortfarande inte har ett Norton-konto kan du skapa ett genom att klicka på ”Skapa konto” och gå vidare till punkt 2.

 

 

 

 

2. Fyll i formuläret – fält som är markerade med * måste fyllas i.

 

Klicka på knappen ”Skapa konto” och gå vidare till punkt 4.

 

 

 

 

3. Om du vid något annat tillfälle har registrerat ett abonnemang på det här Norton-kontot kommer du att få två valmöjligheter.

 

Klicka på ”ANGE EN NY PRODUKTNYCKEL” och fortsätt till nästa steg.

 

 

 

 

4. Ange din licens- / produktnyckel i fältet och klicka därefter på pilen till höger om fältet.

 

 

 

 

5. Norton ger dig möjligheten att anmäla dig till automatisk förnyelse, men vi rekommerar att hoppa över detta, då det inte längre kommer att vara möjligt att nyttja våra erbjudanden.

 

Klicka på länken ”Gör det senare” för att hoppa över registrering för automatisk förnyelse.

 

 

 

 

6. Registreringen av din Norton-licens har nu genomförts och du kan se vilken produkt du registrerat, samt läsa licensvillkoren genom att klicka på länken ”Norton licensavtal”.

 

Klicka på ”X” i det övre högra hörnet för att avsluta registreringen.

 

Om du vill fortsätta med installationen av Norton-programmet på den här datorn ska du klicka på knappen ”Godkänn och ladda ner” och fortsätt till punkt 3 i installationsvägledningen, som du finner längst ner i denna guide.

 

 

 

 

7. Fortsätt till installationsvägledningen genom att klicka på länken nedan:

 

Så installerar du Norton på Windows