I den här installationsguiden går vi igenom hur man installerar följande AVG program på Windows:

 

AVG Internet Security Unlimited

AVG PC TuneUP Unlimited

AVG Ultimate

 

Guiden är baserad på "AVG Ultimate" vilket innebär att det kommer att variera något vad gäller filnamn och bilder vid installation av "AVG Internet Security Unlimited" eller "AVG PC TuneUp Unlimited".

 

Har du fortfarande inte registrerat din licens så ska du börja med att göra detta, enligt följande:

 

Så här registrerar du AVG Internet Security Unlimited, PC TuneUP Unlimited och Ultimate

 

NB: Innan du fortsätter med installationen av AVG produkt, så måste andra antivirusprogram avinstalleras.

 

NB: Innan du fortsätter med installationen av AVG produkt, så måste andra versioner av AVG PC TuneUp avinstalleras först.

 

 

1. Logga in på det AVG konto som licensen är registrerad på genom att klicka på länken nedan:

 

https://myaccount.avg.com/dk-en/my-account-login

 

 

 

 

 

2. Välj ditt AVG abonnemang från listan och klicka på ”download” länken för ”PC” utgåvan för att hämta installationsfilen för Windows.

 

Använder du Microsoft Internet Explorer eller Edge, så kan du köra installationsprogrammet så fort det är nerladdat genom att klicka på knappen ”Kör”.

 

Använder du dig av en annan webbläsare så laddar du ner installationsfilen som vanligt genom att välja ”Spara” dubbelklicka på filen.

  

 

 

 

3. Får du säkerhetsmeddelandet ”Tillåter du att den här appen får göra ändringar på daorn?”, dubbelklicka på ”Ja” för att tillåta att AVG installeras.

  

 

 

 

4. Installationsprogrammet  hämtar nu de nyaste installationskomponenterna som används för att installera "AVG Internet Security Unlimited", "AVG PC TuneUp Unlimited" eller "AVG Ultimate" på datorn.

  

 

 

 

5. När installationskomponenterna har hämtats kan installationen börja. Klicka på knappen ”Install Now” för att börja installationen.

  

 

 

 

6. Ange din e-mail samt ditt lösenord för det AVG konto som licensen är registrerad till och som du använde för att aktivera abonnemanget på datorn. Klicka på ”Activate” för att fortsätta installationen.

 

 

 

 

7. AVG installeras nu på datorn.

  

 

 

 

8. Installationen av AVG Zen nätverket är nu genomförd och de program som ditt abonnemang täcker installeras. Vänta ett ögonblick medan programmen installeras.

  

 

 

 

9. När installationen av de tillhörande programmen är färdig kommer du enkelt åt programmen genom att klicka på tillhörande programknapp i AVG Zen användargränssnitt.

 

 

 

 

Vid behov av hjälp, vänligen kontakta oss via e-mail: [email protected]