Trend Micro Antivirus

Är standard antiviruslösning som gör jobbet med att säkra din dator lokalt.
Regular price: 209.0000 SEK 209 In stock! Order now!
209 SEK Inkl Moms
Antal:
ELLER

Trend Micro Antivirus + Security skyddar din PC mot virus, bedrägeri via phishing i e-post, spyware och identitetsstöld av dina personliga uppgifter i sociala nätverk som Facebook.

Trend Antivirus är ett antivirusprogram som skyddar mot virus och spyware, liksom mot alla former av annan malware: keyloggers, hackare, utnyttjare av operativsystemet, dialers, ondskefulla cookies och skript, trojanska hästar, rootkits och maskar. Programmet kan även spåra och eliminera falsk antivirusprogramvara.

Trend Antivirus kombinerar signaturbaserad säkerhet med realtidsskydd. Det molnbaserade antiviruselementet, Trend Micro Smart Protection Network, samlar data kring de senaste virustyperna från användargemenskapen och varnar alla installerade kopior av programvaran för nya hot. Därigenom spårar det här programmet hot inte bara baserat på om de matchar en lokal signaturdatabas utan även hot baserat på filers beteende, det vill säga hur de uppför sig.

Trend Micro använder även en teknologi för filreputation för att undersöka filer efter spår som kan avslöja malware. På samma sätt tillåter programvaran dig att surfa säkert på internet då den blockerar åtkomst till ondsinta hemsidor och förhindrar elakartade drive-by-nedladdningar från att infektera filer och data på din dator.

En komponent i Trend Micro Smart Protection Network använder webbryktesteknologin för att skydda dig online. Webbryktestillgången innebär en fördel för domäner och hemsidor. Fördelen beror på hemsidans ålder, ändringar gällande plats och andra faktorer som kan ge en fingervisning om potentiella risker.

På liknande sätt skyddas e-postryktesteknologin på ditt system mot hot i e-post genom att testa IP-adresser och undersöka ryktesdatabasen efter källor som är kända som riskfyllda. Genom att stoppa hot medan de fortfarande finns i molnet kan de inte nå din PC eller ditt nätverk.

Specifikationer

- Produktbeskrivning: Trend Micro Antivirus + Security
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Operativsystem: Windows 
- Språk: Svenska, Engelska


Systemkrav

Minsta systemkrav: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

- 800 MHz processor
- 256 MB RAM-minne
- 1,3 GB hårddiskutrymme

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Antal enheter: 1 enhet

Varaktighet: 12 måneder

Plattform Windows 7, Windows 8, Windows 10

Manufacturer number: TI01032947

Version: 1 enhet

Tilverkare: Trend Micro

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.