Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 89.0000 SEK 89 In stock! Order now!

Trend Micro Antivirus 2020 - 1 enhet

Trend Micro Antivirus + Security skyddar din PC mot virus, bedrägeri via phishing i e-post, spyware och identitetsstöld av dina personliga uppgifter i sociala nätverk som Facebook.

Trend Antivirus är ett antivirusprogram som skyddar mot virus och spyware, liksom mot alla former av annan malware: keyloggers, hackare, utnyttjare av operativsystemet, dialers, ondskefulla cookies och skript, trojanska hästar, rootkits och maskar. Programmet kan även spåra och eliminera falsk antivirusprogramvara.

Trend Antivirus kombinerar signaturbaserad säkerhet med realtidsskydd. Det molnbaserade antiviruselementet, Trend Micro Smart Protection Network, samlar data kring de senaste virustyperna från användargemenskapen och varnar alla installerade kopior av programvaran för nya hot. Därigenom spårar det här programmet hot inte bara baserat på om de matchar en lokal signaturdatabas utan även hot baserat på filers beteende, det vill säga hur de uppför sig.

Trend Micro använder även en teknologi för filreputation för att undersöka filer efter spår som kan avslöja malware. På samma sätt tillåter programvaran dig att surfa säkert på internet då den blockerar åtkomst till ondsinta hemsidor och förhindrar elakartade drive-by-nedladdningar från att infektera filer och data på din dator.

En komponent i Trend Micro Smart Protection Network använder webbryktesteknologin för att skydda dig online. Webbryktestillgången innebär en fördel för domäner och hemsidor. Fördelen beror på hemsidans ålder, ändringar gällande plats och andra faktorer som kan ge en fingervisning om potentiella risker.

På liknande sätt skyddas e-postryktesteknologin på ditt system mot hot i e-post genom att testa IP-adresser och undersöka ryktesdatabasen efter källor som är kända som riskfyllda. Genom att stoppa hot medan de fortfarande finns i molnet kan de inte nå din PC eller ditt nätverk.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Trend Micro Antivirus + Security
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Operativsystem: Windows
- Språk: Svenska, Engelska


Systemkrav

Minsta systemkrav: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

- 800 MHz processor
- 256 MB RAM-minne
- 1,3 GB hårddiskutrymme

Levereras via e-post
89,00 SEK Inkl. moms 25%

* Obligatoriska fält

89,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Tillverkare: Trend Micro

Typ av licens: 1 enhet

Licensperiod: 12

Plattform: Windows 7, Windows 8, Windows 10