Trend Micro Internet Security

Regular price: 329.0000 SEK 329 In stock! Order now!
329 SEK Inkl Moms
Antal:
ELLER

Trend Micro Internet Security är en robust säkerhetslösning för både den privata datoranvändare och det lilla företaget som vill ha optimalt skydd mot virus, hackare och irriterande skräppost i inkorgen.

Med Trend Micro Internet Security får du dem programvaruverktyg som behövs för att säkra din dator mot alla hot som lurar online och offline. Med i säkerhetspaketet är bl.a.:

- En effektiv antivirus-skannare
- En intelligent brandvägg
- Nödvändigt nätskydd i din webbläsare
- En precis spamfilter

Med i Trend Micro Internet Security är också moduler som du inte hittar i andra säkerhetslösningar - t.ex. en modul som begränsar barns tillgång till Internet och specifika program i Microsoft Windows. Du får likaså skydd mot dataförlust och datastöld, samt en modul som kan ta bort filer helt permanent.

Trend Micro Internet Security har också modulen System Tuner, som syftar till att förbättra hastigheten och prestanda på användarens dator.

En annan särskild modul är Facebook Privacy Scanner, där du med en klick kan kolla din Facebook-sida och inställningar för sårbarheter - t.ex. vilka program som har åtkomst till din personliga information osv.

Trend Micro Internet Security skiljer sig från Trend Micros andra "high-end" säkerhetsprogram som Maximum Security genom att dess lösningar inte har online-backup och några andra funktioner. Om du inte har stort behov av online-backup och t.ex. modul för hantering av lösenord på nätet, då är Trend Micro Internet Security det klart bästa valet även rent prismässigt.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Trend Micro Internet Security
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Operativsystem: Windows
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

Minsta systemkrav: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

- Intel eller AMD Athlon processor
- 2 GB (64-bit), 1 GB (32-bit), 512 MB RAM-minne (Windows XP)
- 1,5 GB hårddiskutrymme

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Antal enheter: 5 enheter

Varaktighet: 12 måneder

Plattform Windows 7, Windows 8, Windows 10

Version: 2020 - 5 enheter

Tilverkare: trend-micro.html" > Trend Micro

När du handlar på e-Gear.se shoppar du i en 100% dansk webbshop med danskt lager. Detta innebär att du är säker på snabb leverans och inte minst dansk support.

KLAGOMÅL
Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.dk har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.dk kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.dk inkluderar momsskatter och skatter.