Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 129.0000 SEK 129 In stock! Order now!

Trend Micro Internet Security 2020 - 3 enheter

Trend Micro Internet Security är en robust säkerhetslösning för både den privata datoranvändare och det lilla företaget som vill ha optimalt skydd mot virus, hackare och irriterande skräppost i inkorgen.

Med Trend Micro Internet Security får du dem programvaruverktyg som behövs för att säkra din dator mot alla hot som lurar online och offline. Med i säkerhetspaketet är bl.a.:

- En effektiv antivirus-skannare
- En intelligent brandvägg
- Nödvändigt nätskydd i din webbläsare
- En precis spamfilter

Med i Trend Micro Internet Security är också moduler som du inte hittar i andra säkerhetslösningar - t.ex. en modul som begränsar barns tillgång till Internet och specifika program i Microsoft Windows. Du får likaså skydd mot dataförlust och datastöld, samt en modul som kan ta bort filer helt permanent.

Trend Micro Internet Security har också modulen System Tuner, som syftar till att förbättra hastigheten och prestanda på användarens dator.

En annan särskild modul är Facebook Privacy Scanner, där du med en klick kan kolla din Facebook-sida och inställningar för sårbarheter - t.ex. vilka program som har åtkomst till din personliga information osv.

Trend Micro Internet Security skiljer sig från Trend Micros andra "high-end" säkerhetsprogram som Maximum Security genom att dess lösningar inte har online-backup och några andra funktioner. Om du inte har stort behov av online-backup och t.ex. modul för hantering av lösenord på nätet, då är Trend Micro Internet Security det klart bästa valet även rent prismässigt.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Trend Micro Internet Security
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Operativsystem: Windows
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

Minsta systemkrav: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

- Intel eller AMD Athlon processor
- 2 GB (64-bit), 1 GB (32-bit), 512 MB RAM-minne (Windows XP)
- 1,5 GB hårddiskutrymme

Levereras via e-post
129,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Tillverkare: Trend Micro

Typ av licens: 3 enheter

Licensperiod: 12

Plattform: Windows 7, Windows 8, Windows 10