Trend Micro Maximum Security

Regular price: 439.0000 SEK 439 In stock! Order now!
439 SEK Inkl Moms

* Obligatoriska fält

439 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla

Trend Micro Maximum Security är det högsta och bästa säkerhetspaket i Trend Micros serie av säkerhetsprodukter. Det innehåller alla funktioner i Trend Micro Titanium Internet Security, och några extra därtill.

Detta innebär att Trend Micro Maximum Security innehåller antivirusskydd, brandvägg, nätskydd, spamfilter, PC TuneUp, Facebook-säkerhetsmodulen och mycket mer.

De nya funktionerna du får, exklusivt, med Trend Micro Maximum Security är:

- Online-lagring för dina filer, 5 GB totalt

- Föräldrakontroll för utsatta användare, som t.ex. barn

- Trend Micro Vault som kan lösenordsskydda specifika filer

- Skydd mot datastöld och dataförlust

- Mobil Protection som kan skydda upp till 5 surfplattor eller Android-enheter

Den här versionen av Trend Micro Maximum Security är till 5 datorer i samma hushåll eller företag för en 1-årslicensperiod.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Trend Micro Maximum Security
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Operativsystem: Windows, Mac
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

Minsta systemkrav: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 10

- Intel eller AMD Athlon processor
- 2 GB (64-bit), 1 GB (32-bit), 512 MB RAM-minne (Windows XP)
- 1,5 GB hårddiskutrymme

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Antal enheter: 5 enheter

Varaktighet: 12 måneder

Plattform Windows, Mac, Android

Version: 2020 - 5 enheter

Tilverkare: Trend Micro

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.