Windows 10 Professional Installationsnyckel

Denna licensnyckel är ENDAST för nyinstallation av Windows 10 pro.
Regular price: 289.0000 SEK 289 In stock! Order now!
289 SEK Inkl Moms
Antal:
ELLER

Tekniskt sett är det en licensnyckel / licens som tillåter användaren att installera den senaste versionen av Windows 10 Professional.

+ Observera att denna programvaruprodukt inte kan användas för en uppgradering och kräver en ny installation av operativsystemet i fråga, med licensnyckeln under installationen. Om du behöver uppgradera eller aktivera en installation, använd den här versionen av Windows 10 Professional.


+ Observera att licensnyckeln är OEM-licensierad och endast kan användas för ominstallation på den dator som den installeras på för första gången. Med andra ord kan du inte "återanvända" licensnyckeln på en helt ny dator.


Grundliga installationsinstruktioner för Windows 10 Professional ingår.Fördelarna med Windows 10Microsofts nya operativsystem, Windows 10, har försökt samla de bästa elementen i Windows 7 och Windows 8 - samtidigt som de eliminerade aspekterna av frustrerade användare av Windows 8 igen. Windows 10 pro är fortfarande ett ganska framgångsrikt operativsystem med intuitiv navigering och stor tydlighet.


Windows 10 är förmodligen den viktigaste programvaruprodukten som Microsoft har lanserat på senare tid. Windows 10-operativsystemet är också Microsofts försök att övertyga icke-Windows-datoranvändare att byta från Windows 7 till Windows 10 direkt. Microsoft har alltid varit på den ständiga strävan efter att utforma och lansera mjukvarulösningar som alla typer av användare kan njuta av, medan de de senaste åren också har provat ett nytt tillvägagångssätt: Skapandet av samma, nästan identiska, användargränssnitt för det digitala enheter som finns i vårt hushåll och vårt arbetsliv. Windows 10 är tänkt att fortsätta denna trend, eftersom det ger olika förbättringar till tidigare operativsystem i avsikt att göra hela upplevelsen mer intuitiv, oavsett om den viks ut på en dator, surfplatta eller kompakt smartphone.


De som kommer ihåg med Windows 8 kommer definitivt att känna igen några av elementen i gränssnittet som upprepas i Windows 10, till exempel skärmdumparnas fyrkantiga hörn. Den mest populära funktionen i Windows 10 är retur av Start-menyn i det nedre vänstra hörnet. Windows 8 har kritiserats hårt för att inte behålla denna position i Start-menyn, eftersom Windows 7 har sittat i Windows-ryggraden.


Praktiska och roliga appar finns fortfarande tillgängliga, men de körs i helskärmsläge och det gör det möjligt för användaren att minimera dem till verktygsfältet och stänga dem med den traditionella X-tangenten från det övre högra hörnet. Via Windows Store kan du ladda ner och installera nya appar direkt i Windows 10 för arbete eller underhållning.


En annan innovation i Windows 10 är så kallade multipla skrivbord eller skrivbord, vilket kan hjälpa användare att minska förvirringen på skärmen. Med andra ord kan användare öppna flera appar för arbetsprojekt och sedan skapa ett rent skrivbord där olika applikationer kan startas på detta sätt. Även om alla appar körs i bakgrunden är de elegant grupperade och du kan enkelt växla mellan stationära datorer.


Dessutom lanserar Windows 10 även snap-tillägg, som kan hjälpa användaren att säkra upp till fyra fönster på sin skärm, samtidigt som alla håller sig synliga. Det säger sig självt att om bara 3 program krävs kan de fortfarande säkras efter eget tycke, eller genom att använda den layouten.

Systemkrav:
CPU: 1 GHz Intel- eller AMD-processor (ARM-processor och SoC stöds inte).
RAM: 1 GB minne för 32-bitars installation och 2 GB minne för 64-bitars installation.
HDD: 16 GB ledigt diskutrymme för 32-bitars installation och 32 GB ledigt diskutrymme för 64-bitars installation.
Grafikkort med stöd för DirectX 9 och WDDM 1.0 eller nyare.
Skärmupplösning på 800x600 eller högre.

Installationsmedie:
Ett tomt USB-flashenhet på minst 8 GB eller en tom DVD på 4,7 GB för 32-bitars och 8,5 GB för 64-bitars.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska och multi-language

Antal enheter: 1 enhet (OEM)

Varaktighet: Livstid

Version: 22H2 (32-bit / 64-bit)

Tilverkare: Microsoft

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.