Winter Lifestyle - Luts för videor

Gör dina vinterinspelningar ännu mer fantastiska med Winter Lifestyle!
Regular price: 369.0000 SEK In stock! Order now!
369 SEK Inkl Moms

+ Så snart du har slutfört ditt köp får du omedelbart en nedladdningslänk så att du kan komma åt dina filer.

Antal:
ELLER

Winter Lifestyle Film Luts-paketet ger dina vinterbilder ett helt nytt liv. Gör snön popp, gör solen mer dynamisk och ge generellt dina inspelningar ett trevligt "kallt" dramatiskt utseende.När du beställer vårt Teal och orange paket får du följande:


30 x Luts (för 7 olika kamprofiler som: Sony SLog2 / 3, Panasonic (GH5), Canon, DJI D-Log, GoPro Protune, REDCode RAW R3D. Kom ihåg att så länge ditt program kan ladda .cube-filer kan dessa förinställningar också användas) 


1x PDF-instruktion på engelska om hur du installerar och använder våra Luts. Om du installerar dem i andra program rekommenderar vi att du hittar en guide på YouTube.


Fungerar bäst med:


Vinterskott eller vårdagar


Vi rekommenderar alltid att du spelar in ditt klipp med: Sony SLog2 / 3, Canon, DJI D-Log, GoPro Protune, REDCode RAW R3D


Fungerar med: Premiere Pro, Final Cut, Sony Vegas, Davinci Resolve, After Effects och många fler


Ta dina vinterinspelningar till en ny nivå!


Se jämförelsen nedan! Observera att bildernas upplösning sänks för att sidan ska fungera snabbare.


 

Filerna du får är .cube, så alla andra system där du kan ladda .cube-filer kan du använda den här produkten.


Det gælder programvara som:

Affinity Photo
Luminar
Adobe Photoshop CC
Lightroom

 

ESD "Electronic Software Delivery" levereras via e-post inom 24 timmar.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Engelsk

Plattform Premiere Pro, Final Cut, Sony Vegas, Davinci Resolve, After Effects, windows, mac

Tilverkare: Visual kingdom

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.