Bli återförsäljare

BLI EN ÅTGÄRARE MED E-GEAR.SE

+ och få förmåner direkt från första dagen!

 

 

SoftwareNerds ApS, som står för www.e-gear.se, erbjuder ett speciellt återförsäljarprogram för återförsäljare i Danmark. Idag representerar vi över 500 enskilda detaljhandlare i Danmark, detta inkluderar allt från reparations- och servicebutiker, till större serviceföretag och ner till små IT-serviceföretag, vilket i princip innebär att det finns plats för alla på e-Gear.se

Logga

Om du redan är återförsäljare på e-Gear.se kan du logga in på ditt konto genom att klicka på länken nedan. Om du vill vara återförsäljare kan du registrera dig längre ner på sidan:


Logga in på ditt återförsäljarkonto här


FÖRDELAR

Som återförsäljare är det möjligt att köpa produkter och föremål från oss till ett särskilt lågt pris. För att komma åt dessa priser måste du ha ett handelskonto. Detta gör att du kan dra fördel av låga priser på alla produkter och tillbehör. Du behöver inte förhandla om nya köppriser med tillverkarna om och om igen; vi har redan gjort det åt dig. Alla artiklar listas i en butik och du kan dra fördel av rabatterna omedelbart. Dessutom är vårt detaljhandelsprogram strukturerat så att du får 10% rabatt omedelbart när du köper 1 till 10 produkter. Om du behöver mer än 10%, skicka ett e-postmeddelande med dina önskemål så gör vi en extra rabatt på ditt köp.

Så ju mer du köper, desto mer sparar du!

 

REGISTRERING

För att bli återförsäljare på e-Gear.se och delta i vårt återförsäljarprogram måste du lämna in en ansökan om deltagande, varefter vi beslutar om deltagande är möjligt eller inte.


KRITERIER FÖR DELTAGANDE

Återförsäljare måste uppfylla följande kriterier:

din organisation / företag är etablerat i Sverige
din organisation / företag måste vara registrerat i CVR-registret

 

Kostar

Det är gratis att ingå i vårt återförsäljarprogram. Deltagandet är gratis.

Allt du behöver göra är att registrera dig via formuläret nedan.

 


När vi har fått din information kommer vi att initiera godkännandet och sedan får du ett e-postmeddelande med ditt godkännande samt en rabattkod för de 10% du kan använda när du shoppar på e-gear.se - När du beställer 10+ kommer du för att få ett online-erbjudande skickat till din post. När du accepterar kommer du att omdirigeras till en speciell sida med de produkter du har begärt och kan slutföra din beställning med din rabatt direkt på sidan.

Vi er e-Gear.se

       
         
   

Support

Behöver du teknisk support eller har frågor om de produkter vi säljer på e-Gear.dk?
Kontakta oss gärna. Var dock medveten
vad ditt problem är och hur du kommer i kontakt.  

Juridiske oplysning

e-Gear.dk
SoftwareNerds ApS
Niels Brocks Gade 10A
8900 Randers C - Danmark
CVR: 38508474