Vem är e-Gear.se

Finns sedan 2010

e-Gear.se gick online för första gången den 8 december 2010, där konceptet var försäljning av kvalitetsprodukter inom hårdvara, spelutrustning och datortillbehör. I april 2012, när vi som nya ägare tog över e-Gear.se, valde vi att ändra strategin för e-Gear.se och fokusera 100% på att sälja programvarulicenser. På e-Gear.se hittar du därför mjukvaruprodukter till några av lägsta priser och du hittar också programvaruprodukter som ingen annan dansk återförsäljare erbjuder.

Genom unika samarbetsavtal med danska och utländska mjukvaruföretag kan vi erbjuda mjukvaruprodukter till gynnsamma priser och som vanligtvis bara kan laddas ner via tillverkarens egen webbplats - e-Gear.se är certifierat för att sälja dessa mjukvaruprodukter som en "elektronisk nedladdning", där köparen får en nedladdningslänk till mjukvaruprodukten och en licensnyckel för att aktivera licensperioden - allt levereras via e-post, så leveransen är snabb och gratis (endast programlicenser).

 

2020

Året räknar 2020 och igen väljer e-Gear.dk att utvidga företaget. I början av året har vi gjort stora förändringar, bland annat har en ägare avgått och en ny ägare har anslutit sig. Idag ägs e-gear.dk av företaget SoftwareNerds ApS, som ägs av bröderna Benny och Martin Egesø, som också fungerar som företagets styrelseledamöter. Dessutom har Morten Lund tagit över som kundchef och ser till att alla våra kunder alltid får bästa möjliga support tillsammans med sitt team.

2020 utvidgas e-Gear.dk kontinuerligt med ett nytt sortiment som bland annat kommer att innehålla fysiska varor som t.ex. använda bärbara datorer och tillbehör, onlinespel med allt från befintliga spel till förbeställningar. Det kommer också att vara mycket mer fokus på speldatorer genom våra utvalda partners. Vi kommer kontinuerligt att utöka vårt sortiment av produkter som kompletterar vår nuvarande verksamhet, så hålla ett öga på e-Gear.dk 2020 - mycket nya saker kommer att hända!

 

Vi är e-Gear.se

       

 

   

Support

 

Behöver du teknisk support eller har frågor om de produkter vi säljer på e-Gear.dk?
Kontakta oss gärna. Var dock medveten
vad ditt problem är och hur du kommer i kontakt.  

Juridiske oplysning

e-Gear.dk
SoftwareNerds ApS
Niels Brocks Gade 10A
8900 Randers C - Danmark
CVR: 38508474