Betalningsinformation

När du beställer en mjukvara här på vår hemsida, e-Gear.se, så erbjuder vi dig flera olika möjligheter till betalning. Här går i kort igenom de betalningsalternativ du kan välja mellan. Försäljning kan ej ske till omyndig eller beställare under 18 år. Om du har några frågor angående betalning eller om du vill betala på något sätt vi inte erbjuder, så tveka inte att kontakta oss här på https://e-gear.se/kontakt

  

VISA

VISA är ett internationellt känt och accepterat betalningsmedel i webbutiker och affärer världen över. Särskilt på internet är VISA mycket utbrett och då speciellt i Europa och Nordamerika. Som betalkort har VISA hög säkerhet via sitt ”3D Secure”-system. Den ökade säkerheten består i att kunden efter att ha fyllt i sina kortuppgifter ska bekräfta sin 3D Secure-kod. Koden skapas av kortinnehavaren första gången denne använder 3D Secure.

     
 

VISA Electron

Visa Electron är, till skillnad från VISA, enbart ett betalkort med saldokontroll på kortet och som därför bara kan användas när det finns pengar på kontot. Med hänsyn till säkerhet använder VISA Electron också ”3D Secure” där kunden fyller i sina kortuppgifter och bekräftar med sin 3D Secure-kod.

     
 

MasterCard

MasterCard är ett betalkort som är känt över hela världen och som fungerar som betalningsmedel i över 23 miljoner butiker, både fysiska och online. MasterCard har samma höga standard som VISA, där ”3D Secure” används för säkra onlinetransaktioner för att förhindra bedrägeri och missbruk.

     
 

Maestro

Maestro är förhållandevis globalt utbrett men är mest populärt i Europa och Nordamerika. Maestro är ett betalkort, liksom VISA Electron, vilket innebär att beloppet måste finnas på kundens konto vid ett köp. Maestro har samma höga standard som VISA och MasterCard, då ”3D Secure” används för säkra onlinetransaktioner för att förhindra bedrägeri och missbruk.

     
 

PayPal

PayPal är en e-handelstjänst som är väldigt utbredd globalt sett. Om du befinner dig i Europa, Amerika, Afrika eller Asien är PayPal känt som ett starkt varumärke och betalningsinstrument för onlinetransaktioner. PayPal sköter transaktioner mellan köpare och säljare inom e-handel och på internet. PayPal tar en procentsats för varje transaktion och det kräver att man har skapat ett PayPal-konto för att genomföra ett köp. Via PayPal kan man som kund betala online med VISA, MasterCard, American Express eller Discover.

     
 

Bankgiro

Med bankgiro beställning förstås följande; du fyller ut formen och boka din beställning. Var medveten om att för att få din beställda produkten då gör du en överföring till vår reg. och kontonummer för Danske Bank, som kommer att visas på din beställnings e-post. Så fort vi har fått din betalning, kommer produkten att skickas till din e-postadress du har uppgett i handlen.
     
 

Trustly

Med Trustly loggar du in med dina vanliga inloggningsuppgifter, uppkopplingen till din bank är säker och krypterad igennom Trustly. När du är inloggad kan du bare välja vilket av dina bankkonton som du vill betala med från en enkel meny. Slutligen signerar du transaktionen och det är gratis och enkelt och säkert och du får då ditt programvaror skickat med e-post!
     
 

Faktura

Kommer