Bullguard

BullGuard är i sin ursprungliga danska utveckling och var i grund och botten 2002 av danska företagare, Morten Lund och Their Søndergaard, och har sedan dess nuvarande globala erkännande och idag är BullGuard utbredd över hela världen. BullGuard har som en av de största satsningarna hårt på deras stöd och varför erbjuder det faktiska danska stödet. BullGuard erbjuder en av de mest avancerade lösningarna för små indikatorer för skydd mot virus, spionprogram, skadlig programvara och andra cyberattacker. BullGuard har både lösningar för privat och affärsverksamhet och skyddar både Windows, Mac och Android-förstärkare mot skrupelfria filer, men också phishing, keylogs och allmänna virus.

Med tiden har BullGuard utvecklats till mycket mer än så. Med fokus på både utveckling och säkerhet fokuserar BullGuard också på användarvänlighet. Det är därför BullGuard upprepade gånger röstas för att ha det mest intuitiva gränssnittet i sin programvara, vilket är otroligt lätt att arbeta med.

Det finns inga produkter som matchar urvalet

BullGuard var ursprungligen danskutvecklad och grundades redan 2002 av två danska företagare, Morten Lund och Their Søndergaard, och har sedan dess fått ett globalt erkännande och idag används BullGuard allmänt över hela världen. BullGuard är ett av de enda företagen som har investerat stort i sitt stöd och därför erbjuder de faktiskt danskt stöd. BullGuard erbjuder en av de mest avancerade lösningarna på marknaden för skydd mot virus, spionprogram, skadlig programvara och andra cyberattacker. BullGuard har både privata och affärslösningar och skyddar både Windows, Mac och Android-enheter från nonsensiska filer, liksom phishing, keylogs och allmänna virus.

Med tiden har BullGuard utvecklats till mycket mer än så. Både med fokus på utveckling och säkerhet fokuserar BullGuard också på användbarhet. Det är därför BullGuard upprepade gånger röstas för att ha det mest intuitiva gränssnittet i sin programvara, vilket är otroligt lätt att arbeta med. På e-Gear.se har vi alla tillgängliga produkter från Bullguard som du kan se nedan.

BullGuard erbjuder flerskiktsskydd

BullGuard arbetar dygnet runt för att säkerställa att skyddade enheter hålls fria från potentiella digitala attacker i form av virus, skadlig programvara, ransomware och mer. Dessutom garanterar programvaran att ditt nätverk är säkert och skyddat från bakdörrattacker. När du väljer ett Bullguard Premium-skydd får du följande moduler för att skydda dina enheter:

    antivirus
    Antispyware Nästa allm
    Anti-malware
    Skydd mot ransomware
    Säker surfning
    nätfiske
    sårbarhet Scanner
    Automatisk uppdatering
    brandvägg
    Spelhöjare
    Föräldrakontroll
    BullGuard-konto
    brandvägg
    PC-optimering
    Molnsäkerhet
    brandvägg
    identitetsskydd
    Hemnätverksskanner

Med BullGuard är känslig personlig och affärsinformation, som kreditkortsnummer och autentiseringsdata, säker mot cyberattacker. I händelse av att privata detaljer attackeras, varnar programvaran omedelbart användare och föreslår bästa åtgärder. Dessutom får du ett avancerat Advanced anti-malware system. Malware utvecklas ständigt och blir mer och mer skadligt med varje dag som går. För att säkerställa ett väl avrundat försvar av enheter, är BullGuard utrustad med tre lager av skydd - det sista är lockdown och neutralisering malware innan det kan skada din dator.

BullGuards nya brandvägg lägger till fler lager av nätverk och enhetsskydd mot digitala hot. Bortsett från att spåra installerade program, kontrollerar det också efter säkerhetsuppdateringar så att du alltid är uppdaterad och de inte infiltreras av skadliga filer. Detta ger mångsidigt skydd för datorer och smarta enheter utan att tömma batteriet och överbelasta CPU: n. BullGuard går hårt för potentiella inträdespunkter för cyberattacker som innehåller föråldrade säkerhetsdefinitioner och osäkra Wi-Fi-nätverk som visar utsatta punkter. Programvaran förhindrar också potentiellt skadliga program från att installera sig själva på din dator när du besöker icke-beskrivna webbplatser och validerar applikationer för autentiska digitala signaturer. På e-Gear.se arbetar vi nära med BullGuard och har besökt dem upp till flera gånger på deras huvudkontor. Vi har sett hur de fungerar och vet om deras utveckling. Det är därför BullGuard är den säkerhetsprogramvara vi alltid rekommenderar till våra kunder. Dels för att vi vet att det fungerar riktigt bra, och du som kund kan alltid få hjälp och inte minst för att vi vet att våra kunder verkligen gillar produkten.