Magix ACID Music Studio 11

Skapa dina helt egna beats - med ACID-musikstudio enkelt och snabbt
Regular price: 689.0000 SEK In stock! Order now!
689 SEK Inkl Moms
Antal:
ELLER

Älskar du att göra dina egna beats och vill göra lite mer ut ur allt? Då är ACID Music Studio det rätta valet.


Magix tog Sonys äldre system som SoundForge och byggde ACID Music Studio på samma grund och gav allt en enorm uppdatering. Först av allt, med Magix ACID Music studio får du många verktyg du behöver för att göra din musik ännu mer professionell i ljud. Du får flera instrument, ett hav av effekter, flera 1000 slingor och en hel del coola funktioner som gör det enkelt för dig att klippa, redigera och komponera dina ljudfiler. Med 64-bitars teknik ger ACID Music Studio dig programvara för ljudredigering i realtid. Det betyder att du kan komponera när du är på språng. ACID Music Studio arbetar med en professionell standard DAW.MAGIX belyser också den nya MIDI-funktionaliteten som inkluderar MIDI Keyframe Automation, redigering av flera händelser, Track Freeze, Drum och Patch Map Editing. Ett hav av anteckningsparametrar som kan justeras med traditionell pianorullredigering samt lägg till Drum Grid-läge för att göra din beat-programmering enklare och snabbare.


Dessutom inkluderar 24/192 multitrack-ljudstöd, inline-redigering i en tidslinje och automatisering som kallas Keyframe Automation i realtidredigering i mixen.


Dessutom kommer ACID-musikstudio med många nya instrument som består av Urban Drums, Concert Grand Piano, Pop Drums, Electric Piano, DN-e1 (virtual analog synth), VITA 2 och många fler. Effekter som Chorus, Flanger, Limiter, Phaser, Stereo Delay and Vandal guitar amp / effects emulations. och öglor som gör det enkelt för dig att komma igång med att utveckla dina beats. ACID-ized slingor innehåller data om tonhöjd, längd och kort varaktighet för att underlätta DAWs arbetsflöde. Själva användargränssnittet har fått en massiv ansiktslyftning och den nya instrumentsviten.
Med Magix ACID Music Studio har funktioner som:


Trumma med Akai MPC Sampler.
En trumma så att du kan producera fenomenala spår. Välj mellan olika satser och ljud för att producera beats i olika stilar.


Konsertfunktion.
Få den autentiska vädjan från en klassisk konserthus. Magix har provat en konsertflygel i en internationell konserthus.


Pop-trummor
Producera nästan allt från technospår till kontrabas i metallstil - med den här funktionen.


Elpiano
Electric Piano är bra för smokey jazzmusik, soulful blues eller swinging funk. Effekter som ger ditt ljud mer äkthet.


VITA 2
En multiinstrumentalist. VITA 2 har ett enormt ljudbibliotek och simulerar utmärkt kvalitet. Endast fantasin begränsar dina slag här.


Rock-trummor
Rock Drums ger dig tillgång till allt från tungmetalltrummor till levande beats som du fritt kan använda i din mix.


och mycket mera.


Ja, det kan låta avancerat, men Magix har faktiskt lyckats förvandla ACID Music Studio till ett mångsidigt musikprogram där du snabbt kan skapa dina egna coola remixar eller beats.


Windows:
Microsoft Windows 10 (alla versioner bortsett från Windows 10 S och Windows 10 till ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1 (alla versioner bortsett från Windows 8 / 8.1 til ARM).
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

Minimum:
CPU: 1 GHz Intel- eller AMD-processor.
RAM: 1 GB minne.
HDD: 400 MB ledigt diskutrymme.
Skärmupplösning på 1024x768.

Rekommenderad:
CPU: 2+ GHz Quad-core Intel eller AMD-processor.
RAM: 8 GB minne.
SSD: 5+ GB ledigt diskutrymme.
Skärmupplösning på 1024x768 eller högre.

ESD "Electronic Software Delivery" levereras via e-post inom 24 timmar.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Engelska

Antal enheter: 1 enhet

Varaktighet: Livstid

Plattform Windows

Manufacturer number: ANR008271ESD

Tilverkare: Magix

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.