ACID Pro

Musikprogramvara i toppklass och med ännu fler alternativ
Regular price: 2089.0000 SEK 2089 In stock! Order now!
2 089 SEK Inkl Moms
Antal:
ELLER

MAGIX stärker ACID Pro-plattformen medan den förblir tro mot sina rötter som en kraftfull, elegant men ändå lättanvänd digital ljudstudio. ACID Pro integreras sömlöst med en rad DAW-lösningar och lägger till unika och innovativa slingbaserade skapelser.


ACID Pro revolutionerade loopbaserad musikproduktion för mer än 20 år sedan, och MAGIX fortsätter att göra produkten bättre och bättre genom att lägga till många nya professionella funktioner, instrument, effekter och en all-power 64-bitars arkitektur i själva programvaran. Med ett nytt, elegant och modernt gränssnitt och dess innovativa slingbaserade kompositionsmiljö behåller programvaran det enkla, eleganta arbetsflödet för vilket det har blivit berömt av musiker över hela världen.BOOST DIN KREATIVITET - Med ACID Pro
ACID Pro är en loopbaserad musikproduktionsprogramvara. Tekniken i systemet matchar automatiskt takt med takt och tillägg i ditt projekt. Med ACID Pro kommer du att uppleva ett mycket enklare arbetsflöde och ändå helt fantastiska kreativa resultat!


När du väljer ACID PRO får du en värld av alternativ som:


MIDI Spelbar Chopper
Den uppdaterade MIDI Playable Chopper i ACID Pro låter dig spela förhandsgranskningar av dina projekt enkelt och snabbt, liksom de ACIDiserade slingorna eller dina egna inspelningar med vilket MIDI-tangentbord som helst. Upplev ett verkligt elegant sätt att ordna provkataloger och lägga till mönster i dina beats snabbare än någonsin tidigare.


ACID Morph Pads
Tilldela ljudspår, instrument eller andra unika spår och spela runt med de intuitiva kontrollerna.


SUREDE öglor
Om du arbetar med en låt på tre minuter kan du använda ett omfattande bibliotek med beats, olika prover och remix eller komponera dem med din egen stil. Loops kan alltid justeras till tempo och takt som följer exakt din låt.


Välj Paint-Play
Har du någonsin föreställt dig att du helt enkelt ritade dina slag på en tidslinje för flera spår? Nej kanske inte, men med ACID Pro är det faktiskt möjligt.och mycket mycket mer.


ACID Pro inkluderar också det populära serumvågbara syntetiseringsinstrumentet från Xfer Records.


Då vill du ha den ultimata programvaran för din musikproduktion och du vill lyfta din musik och ditt arbetsflöde till nästa nivå, då är du verkligen väl utrustad med ACID Pro. Se videon nedan och få en fullständig översikt över vad som följer med att köpa Acid Pro.


Windows:
Microsoft Windows 10 64-bitars (alla versioner bortsett från Windows 10 S och Windows 10 till ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1 64-bitars (alla versioner bortsett från Windows 8 / 8.1 til ARM).
* 32-bitars Windows stöds inte.

Minimum:
CPU: Intel eller AMD-processor med 64-bitars stöd.
RAM: 1 GB minne.
HDD: 700 MB ledigt diskutrymme.
Skärmupplösning på 1024x768.

Rekommenderad:
CPU: Intel- eller AMD processor med flera kärnor och med 64-bitarsstöd.
RAM: 8 GB minne.
SSD: 16+ GB ledigt diskutrymme.
Skärmupplösning på 1024x768 eller högre.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Engelska

Antal enheter: 1 enhet

Varaktighet: Livstid

Plattform Windows

Version: 10

Tilverkare: Magix

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.