Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 2299.0000 SEK 2299 In stock! Order now!

Adobe Acrobat Pro

Den professionella versionen av Adobe Acrobat Pro ger dig möjlighet att skapa, öppna, redigera och modifiera alla olika sorters PDF-dokument.

Den professionella utgåvan av Adobe Acrobat Pro ger dig möjlighet att skapa, öppna, redigera och modifiera alla olika sorters PDF-dokument. Observera att denna version av Adobe Acrobat är abonnemangsbaserad och har en licensperiod på 12 månader – om du vill ha Adobe Acrobat med livslång licens kan du hitta den via denna länk


Vad kan Adobe Acrobat Creative Cloud användas till?

Utöver att redigera dokument, skapa kommentarer, lägga till effekter, vattenmärken och signaturer, kan Adobe Acrobat även exportera dina PDF-dokument till ett stort antal olika format, såsom HTML och Postscript.

Du kan skapa PDF-dokument baserat på sett antal olika källor, bland annat filer, skannade dokument och hemsidor. Du kan även kombinera och slå ihop dokument, skapa en PDF-portfölj och använda ett stort antal olika verktyg till att lägga till media, skapa PDF-mallar, lägga till digitala signaturer m.m.

En stor fördel med Adobe Acrobat är att applikationen även har stöd för OCR-skanning. Det innebär att du kan skanna ett dokument till din datorn och sedan omvandlar Adobe Acrobat det till text som du kan redigera. Tillförligtligheten och hastigheten med vilken Adobe Acrobat gör detta är imponerande och gör att du inte behöver en tredjepartslösning för OCR-inläsning.

Adobe Acrobat erbjuder alla de verktyg du någonsin kommer att behöva för att organisera och redigera PDF-dokument.

Den här versionen av Adobe Acrobat Professional är en del av Creative Cloud abonnemanget som gäller i 12 månader och kan installeras på upp till två datorer.


Så beställer du Adobe

Vid beställning av ett Adobe Creative Cloud abonnemang kan det gå upp till 48 timmar innan abonnemanget är tillgängligt. Orsaken till detta är att man vid beställning läggs till i vårt system, och detta kan ta upp till 24 timmar. Därefter mottar man ett e-mail med en inbjudan till Adobe Creative Cloud, och därifrån kan det ta ytterligare 24 timmar från dess att inbjudan är accepterad till dess att abonnemanget blir tillgängligt.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Adobe Acrobat Pro
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Licensomfattning: 2 enheter
- Operativsystem: Windows, Macintosh
- Licensperiod: 12 månader
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

Minsta systemkrav - Windows:

- Windows 7, Windows 8, Windows 10
- Intel eller AMD Athlon processor
- 1 GB RAM-minne
- 4,5 GB hårddiskutrymme

Minsta systemkrav - Macintosh:

- Mac OS X 10.9
- Intel processor
- 1 GB RAM-minne
- 2,75 GB hårddiskutrymme
Levereras via e-post
2 299,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Tillverkare: Adobe

Typ av licens: 2 enheter

Licensperiod: 12

Plattform: Windows 7, Windows 8, Windows 10 - Mac OS 10.9