Adobe Acrobat Pro for Teams

Adobe Acrobat Pro hjälper dig att skapa, redigera, montera och skriva ut filer i PDF-filformat. Denna utgåva av Acrobat Pro är en TLP-utgåva för små och medelstora företag
Regular price: 4369.0000 SEK In stock! Order now!
4 369 SEK Inkl Moms
Antal:
ELLER
Den professionella versionen av Adobe Acrobat Pro ger dig möjlighet att skapa, öppna, redigera och modifiera alla olika sorters PDF-dokument.

Den professionella utgåvan av Adobe Acrobat Pro ger dig möjlighet att skapa, öppna, redigera och modifiera alla olika sorters PDF-dokument. Observera att denna version av Adobe Acrobat är abonnemangsbaserad och har en licensperiod på 12 månader – om du vill ha Adobe Acrobat med livslång licens kan du hitta den via denna länk

Den här produkten kan bara beställas med ett giltigt Organisationsnummer, så vänligen beställ den här produkten som verksamhet och kom ihåg att ange ditt Organisationsnummer i kundvagnen.

Vad kan Adobe Acrobat Creative Cloud användas till?

Utöver att redigera dokument, skapa kommentarer, lägga till effekter, vattenmärken och signaturer, kan Adobe Acrobat även exportera dina PDF-dokument till ett stort antal olika format, såsom HTML och Postscript.

Du kan skapa PDF-dokument baserat på sett antal olika källor, bland annat filer, skannade dokument och hemsidor. Du kan även kombinera och slå ihop dokument, skapa en PDF-portfölj och använda ett stort antal olika verktyg till att lägga till media, skapa PDF-mallar, lägga till digitala signaturer m.m.

En stor fördel med Adobe Acrobat är att applikationen även har stöd för OCR-skanning. Det innebär att du kan skanna ett dokument till din datorn och sedan omvandlar Adobe Acrobat det till text som du kan redigera. Tillförligtligheten och hastigheten med vilken Adobe Acrobat gör detta är imponerande och gör att du inte behöver en tredjepartslösning för OCR-inläsning.

Adobe Acrobat erbjuder alla de verktyg du någonsin kommer att behöva för att organisera och redigera PDF-dokument.

Den här versionen av Adobe Acrobat Professional är en del av Creative Cloud abonnemanget som gäller i 12 månader och kan installeras på upp till två datorer.


Så beställer du Adobe

Vid beställning av ett Adobe Creative Cloud abonnemang kan det gå upp till 48 timmar innan abonnemanget är tillgängligt. Orsaken till detta är att man vid beställning läggs till i vårt system, och detta kan ta upp till 24 timmar. Därefter mottar man ett e-mail med en inbjudan till Adobe Creative Cloud, och därifrån kan det ta ytterligare 24 timmar från dess att inbjudan är accepterad till dess att abonnemanget blir tillgängligt.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Adobe Acrobat Pro
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Licensomfattning: 2 enheter
- Operativsystem: Windows, Macintosh
- Licensperiod: 12 månader
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen

Windows:
Microsoft Windows Server 2008 R2, 2012, 2012 R2, 2016 och 2019 (alla 64-bitars versioner).
Microsoft Windows 11 (alla versioner bortsett från Windows 11 i S-tilstånd och Windows 11 till ARM).
Microsoft Windows 10 (alla versioner bortsett från Windows 10 S och Windows 10 till ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1 (alla versioner bortsett från Windows 8 / 8.1 til ARM).
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

CPU: 1,5 GHz-processor eller snabbare.
RAM: 2 GB minne.
HDD: 4,5 GB ledigt diskutrymme.
Skärmupplösning på 1024x768.


macOS:

Apple macOS 10.14 (Mojave), 10.15 (Catalina), 11 (Big Sur), 12 (Monterey).

CPU: Intel processor.
RAM: 2 GB minne.
HDD: 2,75 GB ledigt diskutrymme.
Skärmupplösning på 1024x768.

Adobe VIP (Value Incentive Plan) levereras till Adobe-kontot inom 24 timmar.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska och multi-language

Antal enheter: 1 användare med 2 enheter

Varaktighet: 12 månader

Plattform Windows, Mac

Manufacturer number: 65324059BA01A12

Tilverkare: Adobe

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.