Adobe Acrobat Standard

Kom igång med att redigera, skapa och hantera PDF-filer med Adobe Acrobat Standard (OEM). Detta innebär att produkten INTE är ett prenumeration.
Regular price: 3259.0000 SEK 3259 In stock! Order now!
3 259 SEK Inkl Moms
Antal:
ELLER

+ Den här produkten är en OEM-licens, vilket innebär att den INTE är ett abonnemang.


Denna standardutgåva av Adobe Acrobat ger dig funktionaliteten att skapa, öppna, redigera och ändra PDF-dokument i alla former och storlekar.


Vad kan Adobe Acrobat Standard göra?


Förutom att redigera dokument, kommentera dem, lägga till effekter, vattenmärken och signaturer kan Adobe Acrobat exportera dina PDF-dokument till en mängd olika format, inklusive HTLM och Postscript.


Du kan skapa PDF-dokument från olika källor, inklusive filer, skannade dokument och webbplatser. Du kan också kombinera och slå samman dokument, skapa en PDF-portfölj och använda olika verktyg för att lägga till multimedia, skapa PDF-formulär, lägga till digitala signaturer och mer.Adobe hjälper till med OCR-skanningar


En stor fördel med Adobe Acrobat är att applikationen också stöder OCR-skanning av dokument, vilket innebär att du kan skanna ett dokument till din dator och Adobe Acrobat kommer att konvertera det till text som du kan redigera.


Noggrannheten och hastigheten på denna Adobe Acrobat är imponerande och utesluter behovet av en tredje parts OCR-programvara.

Windows:
Microsoft Windows Server 2008 R2, 2012, 2012 R2 och 2016 (alla 64-bitars versioner).
Microsoft Windows 11 (alla versioner bortsett från Windows 11 i S-tilstånd och Windows 11 till ARM).
Microsoft Windows 10 (alla versioner bortsett från Windows 10 S och Windows 10 till ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1 (alla versioner bortsett från Windows 8 / 8.1 til ARM).
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

CPU: 1,5 GHz-processor eller snabbare.
RAM: 1 GB minne.
HDD: 2,5 GB ledigt diskutrymme.
Skärmupplösning på 1024x768.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Engelska

Antal enheter: 1 enhed

Varaktighet: Livstid

Plattform Windows

EAN: 6430023918831

Manufacturer number: 65280717

Version: 2017

Tilverkare: Adobe

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.