Adobe Acrobat Standard DC for Teams

Kom igång med att redigera, skapa och hantera PDF-filer. Endast för företag.
Regular price: 2799.0000 SEK 2799 In stock! Order now!
2 799 SEK Inkl Moms
Antal:
ELLER

Om du använder PDF-dokument i arbetet är Adobe Acrobat Standard svårt att vara utan eftersom mjukvaran är den mest avancerade PDF-lösningen på marknaden med undantag för den professionella versionen i samma serie som heter Adobe Acrobat Pro. Den här produkten kan bara beställas med ett giltigt Organisationsnummer, så vänligen beställ den här produkten som verksamhet och kom ihåg att ange ditt Organisationsnummer i kundvagnen. Funktioner i Adobe Acrobat Standard: - Skapa PDFer och exportera dem till Word, Excel eller PowerPoint - Redigera texter och bilder direkt i PDF-filer - Spara och dela filer online med snabbtillgång till de senast använda filerna - Öppna och spara filer på dina Box-, Dropbox och Microsoft OneDrive-konton - Skicka, spåra och bekräfta leverans av dokument elektroniskt - Konvertera dokument och bilder till PDF - Skapa, skydda och skicka PDF i populära Microsoft Office-apps for Windows - Slå samman flera olika dokument i en PDF - Konvertera hemsidor till interaktiva PDFer kompletta med länkar - Undvik att andra kopierar och redigerar uppgifter i PDFer - Skapa lösenordsskyddade PDFer och mycket mer. Den här versioner av Adobe Acrobat Standard är en del av Creative Cloud abonnemanget som gäller i 12 månader och kan installeras på upp till två datorer. Så beställer du Adobe Vid beställning av ett Adobe Creative Cloud abonnemang kan det gå upp till 48 timmar innan abonnemanget är tillgängligt. Orsaken till detta är att man vid beställning läggs till i vårt system, och detta kan ta upp till 24 timmar. Därefter mottar man ett e-mail med en inbjudan till Adobe Creative Cloud, och därifrån kan det ta ytterligare 24 timmar från dess att inbjudan är accepterad till dess att abonnemanget blir tillgängligt. Specifikationer - Produktbeskrivning: Adobe Acrobat Standard - Produkttyp: Elektronisk Software Download - Licensomfattning: 2 enheter - Operativsystem: Windows, Macintosh - Licensperiod: 12 månader - Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen 

Windows:
Microsoft Windows Server 2008 R2, 2012, 2012 R2, 2016 och 2019 (alla 64-bitars versioner).
Microsoft Windows 11 (alla versioner bortsett från Windows 11 i S-tilstånd och Windows 11 till ARM).
Microsoft Windows 10 (alla versioner bortsett från Windows 10 S och Windows 10 till ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1 (alla versioner bortsett från Windows 8 / 8.1 til ARM).
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

CPU: 1,5 GHz-processor eller snabbare.
RAM: 2 GB minne.
HDD: 4,5 GB ledigt diskutrymme.
Skärmupplösning på 1024x768.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska och multi-language

Antal enheter: 1 användare med 2 enheter

Varaktighet: 12 månader

Plattform Windows, Mac

Version: 2021

Tilverkare: Adobe

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.