Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 924.0000 SEK 924 In stock! Order now!

Adobe Photoshop Elements 2020 - | PC/Mac |

Med Adobe Photoshop Elements kan du arbeta professionellt med dina fotografier och digitala bilder. Programmet har ett överflöd av nyttiga verktyg och funktioner både för amatören och för den professionelle.

Alla tycker om att ta bilder när de är på semester eller ser ett tjusigt motiv och detta är ett av de sätt man har för att bevara minnen under längre perioder och för att återuppleva den praktfulla tid man har haft, t.ex. på en semester eller på skolavslutningen osv. Denna upplevelse kan förstärkas genom att tillföra bildeffekter, genom att ge dem en touch av stil eller genom att helt enkelt förvandla dem till små konstnärliga mästerverk. Adobe Photoshop Element kan hjälpa dig uppnå alla dessa ändamål.


Administration av dina foton

Med Adobe Photoshop Elements är det enkelt att sortera dina bilder – du kan snabbt hitta dem på datorn och i kataloger du skapar i programmet.  Varje bild kan betraktas närmare med bara ett klick på musknappen och de kan även skickas som e-postbilagor, delas på Facebook, Flickr eller YouTube och även kopieras till DVD/CD som säkerhetskopia eller för distribution.


Gör ändringar av nyanser i element från fotografier

Funktionaliteten för redigering i bilder och fotografier stöder en mängd initiativ, allt från grundläggande funktioner som att beskära, rotera, utvidga och göra skarpare/tydligare – till de mer komplicerade som retuschering av fläckar och blåmärken, korrigering av förvrängningar eller ändring av nyanser i hudfärgen. I Adobe Photoshop Elements kan du enkelt förvandla dina fotografier och bilder till exempelvis film eller videoclips. Du kan bearbeta dem på många olika sätt och ändra deras filformat om det finns behov för detta.

Adobe Photoshop Elements ger dig också möjlighet att dra ut element från fotografier och kombinera dem så att ett idealt foto kan förverkligas – med andra ord, du kan ta de bästa elementen i många olika fotografier och med dessa skapa ett enda av hög kvalitet.


Använd effekter och designa virtuella album

Med Adobe Photoshop Elements kan du lägga till en mängd olika effekter i dina bilder utan någon som helst förvrängning av den ursprungliga bilden. Dessutom kan du ändra bildens djup och använda effekter som t.ex. streckteckning, skapa ett gammaldags svart/vitt fotografi, Orton-effekt eller mättad dia-film.

Design av virtuella album är också möjlig, såväl som att lägga till elegant text eller lägga till ramar och maskering, betrakta metadata och redigera dessa. Sist, men inte minst, kan du på två sid-ordnade paneler, se den ursprungliga bilden och den förbättrade i jämförelse.


Resursförbrukning och slutledning

Användningen av minne är idag i det stora hela lågt, det är dock viktigt att göra klart att Adobe Photoshop Elements kommer mindre till sin rätt på en äldre dator. Användargränssnittet är modernt och intuitivt och vi upptäckte inga misstag, driftstörningar eller fel under vår genomgång av programmet För bildredigering och förbättring av dina bilder, fotografier och liknande är Adobe Photoshop Elements ett av de bästa på marknaden med hänsyn till funktionalitet och möjligheter.


Språk (Windows): tjeckiska, nederländska, engelska, franska, tyska, italienska, japanska, polska, ryska, spanska och svenska

Språk (MacOS): engelska, franska, tyska och japanska


Specifikationer

- Produktbeskrivning: Adobe Photoshop Elements
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Licensomfattning: 1 PC/Mac
- Operativsystem: Windows, Mac
- Licensperiod: Obegränsad livslängd


Systemkrav

Minsta systemkrav:

- Processor 1,65 GHz
- 4 GB RAM-minne
- 12,5 GB hårddiskutrymme
- 64-bit system

Levereras via e-post
924,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
ELLER Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Tillverkare: Adobe

Typ av licens: 1 enhet

Licensperiod: Obegränsad livslängd

Plattform: Windows, Mac