Affinity Photo

Affinity Photo är den ultimata motsvarigheten till Adobe Photoshop. Läs varför här.
Regular price: 839.0000 SEK 839 In stock! Order now!
839 SEK Inkl Moms
Antal:
ELLER

Ska du jobba med grafisk design? Det första som tänker oftast är Adobe Photoshop. MEN! Du bör starkt överväga Affinity Photo! På e-Gear.dk arbetar vi alltid för att hitta de bästa alternativen på marknaden och testa om de är tillräckligt bra för våra kunder. Vi har därför etablerat ett nära samarbete med Affinity, vilket gör marknadens absolut bästa motsvarighet till Adobes Photoshop, Indesign och illustratör.


Foto är affinitetssvaret till Adobe Photoshop, både när vi tittar på funktioner, layout, användarupplevelse och mer. Men det är mycket billigare, vilket naturligtvis är avgörande. Det betyder också att de tyngre grafikprogrammen har blivit tillgängliga för både privat och företag.

På e-Gear.se är vi djupt imponerade av alla 3 versioner som täcker följande:


Photo (Fungerar som Adobe Photoshop)
Designer (fungerar som Adobe Illustrator)
Publisher (Fungerar som Adobe Indesign)


På e-Gear.se har vi satt samman allt i ett enhetligt paket som heter Affinity Master Collection


Affinity Photo har blivit ett mycket populärt program bland fotografer, webbdesigners och andra kreativa yrkesverksamma över hela världen som älskar systeminstallationen, Adobe-erkännande, hastighet och inte minst priset. Med den senaste kraftfulla datortekniken och är den enda fullastade redigeraren som integreras över macOS, Windows och iOS, sticker Affinity otroligt starkt jämfört med Adobe Photoshop.Prestanda och kraft
Motorns råa kraft hos Affinity Photo ger dig ett förvånansvärt snabbt bildbehandlingssystem. Det är faktiskt så kraftfullt att du kan se dina redigeringar gjorda i realtid, kryddade med den enorma uppsättningen av verktyg anpassade efter kraven i ett professionellt arbetsflöde.


+ Live, realtidsredigering
+ Massivt bildstöd (100+ megapixlar)
+ Supermjuk panorering och zoomning med 60 fps
+ Öppna och redigera PSD- och PSB-filer
+ PSD smart object import


Retuschering
Oavsett om du vill göra snabba korrigeringar eller spendera tid på detaljerad retuschering har Affinity Photo en komplett uppsättning retuscheringsverktyg och dedikerade funktioner för just detta ändamål.


+ Slät och retuscherande hud med frekvensseparation
+ Undvik, bränn, klon, lapp och ta bort fläckar
+ Dedikerade ritfunktioner
+ Ta bort oönskade föremål med den magiska penselnDynamiskt filterlager
Effekter som oskärpa, belysning, distorsion och perspektivkorrigeringar kan alla användas som icke-förstörande dynamiska filterlager. Detta betyder att du kan radera dem, maskera dem, ordna om dem och justera parametrar när som helst. Det är ett helt nytt sätt att arbeta.


+ Lägg till dynamiska filtereffekter
+ Applicera på enskilda lager eller över en grupp lager
+ Maskera och radera områden
+ Live Full Resolution Preview.


Full RAW
Efter att ha tagit bilder i RAW kan Affinity importera fullständig data, vilket ger dig en super smidig upplevelse i ditt redigeringsarbete med alla data från kameran. Få alla detaljer och kolla in de finare korrigeringarna för att ta bilden till en helt annan nivå.


+ Professionella linskorrigeringar
+ Justera exponeringen, svart punkt, vitbalans och mer
+ Se histogram, uppblåsta höjdpunkter, skuggor och toner
+ Visa och redigera EXIF-information
+ Brusreducering och borttagning av heta pixlar
+ Importera XMP-filer (endast metadata)
+ Redigera metadata
+ Uppgifter om upphovsrätt och upphovsrätt


Bra kompositioner
Med alternativet obegränsade lager ger Affinity Photo en fullständig översikt över justeringar, effekter och livefilter som alla kan grupperas, klippas, maskeras eller blandas ihop för att skapa otroligt komplexa bildkompositioner.


+ Obegränsat lager
+ Lagereffekter
+ Live-blandningslägen
+ Mask & klipplager
+ Vektor- och textverktyg


Borsta
Affinity Photo innehåller många superfina borstar och du kan naturligtvis lägga till dina egna.


+ Stort bibliotek med pensel ingår
+ Skapa anpassade borstar med avancerad dynamik
+ Kombinera flera borstar i en enda takt
+ Fullt stöd för Wacom och andra grafiska surfplattor
+ Fullt stöd för Apple Pencil (iPad-version)
+ Importera .abr-penselfiler


Felfri fotokombinationer
Få perfekta panoramabilder varje gång med Affinity Photos avancerad sömningsalgoritm, inklusive automatisk bildjustering och fullständiga perspektivkorrigeringar.Förfinade val
Uppnå en oerhört hög detaljnivå som du aldrig trodde var möjlig med Affinity Fotos avancerade urvalsalgoritmer. Oavsett om du klipper objekt, skapar masker eller selektivt använder justeringar kan du enkelt göra extremt exakta val - till och med individuella detaljerade redigeringar.


+ Valborste & trollstav
+ Marquee- och lasso-verktyg
+ Förbättra valet
+ Mall att välja
+ Pennverktyg


HDR
Affinity Photos HDR-algoritm skapar otroligt naturliga bilder, så att du kan låsa upp hela dynamiska räckvidd och djup i scenen i bilden. Du kan arbeta naturligt med hela 32-bitarsbilden eller använda omfattande ljudkortfunktioner för att få ännu bättre resultat i dina bilder.


+ Obegränsade källbilder
+ Heltonskontroll
+ Slå samman direkt från RAW
+ Justering och perspektivkorrigering


32-bitars arbetsflöde
Affinity är det enda redigeringsverktyget som erbjuder 32-bitars arbetsflöde från slutet till slut för att arbeta med HDR-bilder, återgivningar, texturer eller exportera från 3D-programvara.


+ OpenEXR och Radiance HDR-stöd
+ Importera OpenColorIO-konfigurationer
+ HDR / EDR skärmstöd


Fokus
Slå samman flera bilder tagna på olika fokusavstånd för detaljerade makrofotograferingsresultat. Affinity Photo tar hand om alla justeringar och avslutar med en djup analys och ger dig bästa möjliga resultat.Enheter och filformat
Affinity erbjuder 100% filformatskompatibilitet i Windows, Mac, så att du kan arbeta med samma fil på vilken enhet som helst.


PSD Import / Export
För att säkra ditt arbetsflöde mellan program som Affinity och Adobe Photoshop. Då är du säker på att det inte är ett problem om du vill öppna filer från Photoshop i Affinity Photo. Du får följande:


+ PSD Import / Export
+ PSB-import
+ Lagintegritet
+ Plugins stöds
+ Brush Support
+ PSD Smart Object import


Det är alltid svårt om du normalt använder t.ex. Adobe Photoshop och måste byta till något annat och ja, det kommer att finnas saker du bara måste vända dig till. Men med det sagt är vi på e-Gear.se överens om att Affinity är en fantastisk produkt jämfört direkt med Adobe Photoshop. Både när det gäller de många funktioner och verktyg som följer med det. Men det är uppenbart att priset också spelar en mycket stor faktor.


Vi rekommenderar tydligt att om du vill arbeta mer seriöst med grafisk design och vill ha ett system som tydligt kan konkurrera med Adobe, så är Affinity det enda rätta valet.

Mac

Hardware

 • Mac Pro, iMac, iMac Pro, MacBook, MacBook Pro, MacBook Air, Mac Mini
 • Intel 64-bit Core 2 Duo or better (from 2007)
 • 2GB RAM minimum
 • 1.34GB of available hard drive space; more during installation
 • 1280x768 display size or better
 • Supports regular, retina, and expanded gamut DCI-P3 displays

Operating System

 • 10.9 Mavericks
 • 10.10 Yosemite
 • 10.11 El Capitan
 • 10.12 Sierra
 • 10.13 High Sierra
 • 10.14 Mojave
 • 10.15 Catalina

 

Windows

Hardware

 • Windows-based PC (64 bit) with mouse or equivalent input device
 • DirectX 10-compatible Graphics Cards and above
 • 2GB RAM minimum (4GB RAM recommended)
 • 670MB of available space; more during installation
 • 1280x768 display size or better

Operating System

 • Windows® 10 (1607 Anniversary update or higher)
 • Windows® 8.1
 • Windows® 7 (Service Pack 1; Aero enabled)
 • Windows® 10 (1607 Anniversary update or higher)

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Engelsk og multi

Antal enheter: 1 enhet

Tilverkare: Affinity

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.