Affinity V2 Universal Licens

Affinity V2 Universal Licens för dig som vill ha allt!
Regular price: 2259.0000 SEK In stock! Order now!
2 259 SEK Inkl Moms

+ När du väljer Affinity V2 Universal Licens får du både Photo, Designer och Publisher i ett totalt köp!

Antal:
ELLER

På e-Gear.se har vi samlat den ultimata grafiska paketlösningen - Affinity V2 Universal Licens. Detta innebär att du samlar alla Affinitets produkter i ett köp.


När du tittar på en Affinity V2 Universal Licens ska du vara medveten om att du inkluderar följande:


Affinity Photo


Ska du jobba med grafisk design? Det första som tänker oftast är Adobe Photoshop. MEN! Du bör starkt överväga Affinity Photo! På e-Gear.se arbetar vi alltid för att hitta de bästa alternativen på marknaden och testa om de är tillräckligt bra för våra kunder. Vi har därför etablerat ett nära samarbete med Affinity, vilket gör marknadens absolut bästa motsvarighet till Adobes Photoshop, Indesign och illustratör.


Läs mer om Affinity Photo här


Foto är affinitetssvaret till Adobe Photoshop, både när vi tittar på funktioner, layout, användarupplevelse och mer.Affinity Designer


Affinity Designer är ett vektorbaserat grafiskt system designat som ett alternativ till Adobe Illustrator. Då måste du eller arbetar du med vektorgrafik när det gäller t.ex. logo design, visitkort, ikon design eller kanske hela koncept? Då är Affinity Designer rätt val.


Läs mer om Affinity Designer här


Oavsett om du är en ny designer eller gammal professionell? Sedan erbjuder Affinity Designer allt du behöver för att skapa dina vektorbaserade kreativa projekt. Ett modernt, intuitivt användargränssnitt som gör det möjligt för användare att överföra sömlöst från Illustrator till Affinity Designer. Du hittar alla verktyg, kortkommandon som du känner från dina Adobe-lösningar. Dessutom är det bara otroligt lätt att lära sig, särskilt om du kommer från Adobe Illustrator. En annan sak som är mycket avgörande är dock att den är mycket billigare än till exempel. Adobe Illustrator.Affinity Publisher


Affinity Publisher är ett vektorbaserat grafiskt system utformat som ett alternativ till Adobes Indesign. Perfekt för att ställa in visitkort, broschyrer och andra utskriftsuppgifter. Det är här som Affinity Publisher har sina delar och är det rätta valet.


Läs mer om Affinity Publisher här


Affinity Publisher är en professionell grafisk mjukvaruprodukt utvecklad av Serif och designad för att skapa avancerade dokument av hög kvalitet. Ett modernt, intuitivt användargränssnitt som gör det möjligt för användare att enkelt övergå från Indesign till Affinity Publisher. Affinity Publisher erbjuder ett hav av sofistikerade verktygssatser. Om du redan vet om Adobe InDesign har du inga problem att byta till Publisher. Här kan du snabbt och enkelt skapa eller importera sidlayouter som du tidigare skapat i Indesign. Affinity Publisher är otroligt lätt att gå till som nybörjare eller expert, det betyder också att de tyngre grafikprogrammen har blivit tillgängliga för både privat och företag.Affinity V2 Universal Licensn är för dig som vet att du båda måste arbeta med grafik för webben, du som vet att du måste kunna göra visitkort, flygblad och mycket mer såväl som dig som behöver kunna rita vektor och skapa grafiska bilder, ikoner etc. för utskrift.


På e-Gear.se kan vi bara säga wow! Vad man inte får för så lite pengar. Det är helt enkelt inte förståeligt!

Windows:
Microsoft Windows 11 (alla versioner bortsett från Windows 11 S-läge och Windows 11 för ARM).
Microsoft Windows 10 64-bitars 2004(20H1) eller senare (alla versioner bortsett från Windows 10 S och Windows 10 för ARM).
* 32-bitars Windows stöds inte.

Minimum:
CPU: Intel eller AMD-processor med 2 kärnor och 64-bitars stöd.
RAM: 4 GB minne.
HDD: 1 GB ledigt diskutrymme.
Grafikkort med DirectX 10-stöd.
Skärmupplösning på 1280x768.

Rekommenderad:
CPU: Intel eller AMD-processor med 4+ kärnor och 64-bitars stöd.
RAM: 8+ GB minne.
SSD: 1+ GB ledigt diskutrymme.
Grafikkort med DirectX 12-stöd för hårdvaruacceleration.
Skärmupplösning på 1280x768 eller högre.


macOS:
Apple macOS 10.15 (Catalina), 11 (Big Sur), 12 (Monterey), 13 (Ventura).

Mac Pro, iMac, iMac Pro, MacBook, MacBook Pro, MacBook Air, Mac Mini.
CPU: Intel eller ARM-baserad Apple Silicon-processor (M1 / M2).
RAM: 4+ GB minne.
SSD: 3+ GB ledigt diskutrymme.
Skärmupplösning på 1280x768 eller högre.


iPadOS:
Apple iPadOS 15 eller senare.

iPad Pro (alla modeller)*
iPad Air (2, 3, 4 och 5)*
iPad (2017 och senare)
iPad mini (5 & 6)

* M1-utrustade iPad-modeller rekommenderas för en mer minnesintensiv design.

ESD "Electronic Software Delivery" levereras via e-post inom 24 timmar.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Engelska

Antal enheter: 1 enhet

Varaktighet: Livstid

Plattform Windows, Mac

Tilverkare: Affinity

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.