Cinemagraph - Giv dine billeder liv

Med Cinemagraph kan du leva stillbilder och göra dem ännu mer fantastiska.
Regular price: 389.0000 SEK 389 In stock! Order now!
389 SEK Inkl Moms
Antal:
ELLER

Cinemagraph skiljer sig från andra bild- och videoredigeringsprogram - det är varken bilder eller videor utan vad som kallas filmbilder du kan göra med Cinemagraph. Programmet ger stillbilder små rörelser som gör den enskilda bilden ännu mer magisk. Naturligtvis kan du använda Photoshop för att skapa dem, men varför använda dyra och komplicerade programvara när du kan skapa bländande filmbilder på bara några minuter med Cinemagraph?När du väljer Cinemagraph får du följande alternativ: • Imponerande filmbilder på några minuter

 • Avancerade resultat och superenkel hantering

 • 23 effekter och 6 övergångslägen

 • Stabilisera skakade bilder

 • Rotera och beskära i alla bildförhållanden

 • Rundade hörn ger en speciell look

 • Flera uppspelningshastigheter från långsam rörelse till tidsfördröjningseffekter

 • Lägg enkelt till textlager

 • Stöder alla vanliga videoformat, codecs och upplösningar

 • Utdata till animerade GIF eller flera andra videoformat

 • Skapa och återanvända inställningar som förinställningar

 • Outputformat: animerad GIF, MP4 (H.264), WMV, Motion JPEG, WebM, OGG, okomprimerad AVI


Allt du behöver är en videoinspelning - och naturligtvis Cinemagraph. Videon bör innehålla så lite kameraskakning som möjligt, bilder som spelats in på ett stativ är idealiska. Inuti filmavsnittet har du tillgång till en borste som används för att markera de delar av din video som antingen måste flytta eller stå stilla. Storlek, hårdhet och opacitet kan anpassas i programvaran.Mer än bara videoanimering
Interaktionen mellan de tysta och rörliga delarna av din filmbild ger verkligen uppmärksamhet. Kombinationen av flera visuella lager ger fantastiska livebilder och loopade videor!


Den visuella verktygslådan
Du bestämmer vilka delar du vill hålla tyst och vilka du ska animera. Videorna skapar enastående spel och är perfekta för att fånga de speciella stunderna! Resultaten kan exporteras som GIF eller videofiler efter behov. Exportinställningar som storlek, kvalitet och antal slingor kan anpassas med bara några få klick, och om du vill behålla ljudet kan det också göras.


Så om du vill kunna skapa unika bilder för facebook och instagram och mer, är cinemagraph definitivt ett bra litet program som kan ge en stor effekt.

Operativsystem
Du skal bruge 64-bit-versionen til følgende operativsystemer:

Windows® 10, Windows® 8, Windows® 7

Software:
Windows Media Player 10

.NET Framework 4.0

Processor:
DVD-kvalitetsredigering og -produktion - tokernet processor med 2.4 GHz eller bedre

HD-kvalitetsredigering og -produktion - Intel Core i5 / 7 eller lignende firekernet processor

RAM:
2 GB eller højere til DVD-kvalitetsredigering og -produktion

4 GB eller højere til HD-kvalitetsredigering og -produktion

8 GB eller mere er anbefalet

Grafikkort:
DirectX 9

Pixelshader v2.0

Min. 128 MB RAM.

Min. 1280 x 1024

Andet:
Internetforbindelse er påkrævet for at aktivere programmet.

Nogle tjenester kræver internetforbindelse.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Engelsk

Antal enheter: 1 enhet

Plattform Windows

Tilverkare: Ashampoo

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.