Home Design

Planera, dekorera eller bli kreativ på egen hand
Regular price: 419.0000 SEK 419 In stock! Order now!
419 SEK Inkl Moms
Antal:
ELLER

Hur ser ditt färdiga hus ut? Kanske behöver du en ny dekor? eller kanske ny terräng, men vill se exakt hur det ska se ut innan du tar slut och köper dyra. Med Home Design 5 får du möjligheten. Den innehåller allt från dörrar, fönster, balkonger och carport till sanitära och elektriska installationer, inklusive solcellselement. Saknar du ett objekt? Importera det helt enkelt. Dekorera ditt hem och förvandla din virtuella modell till en livlig arkitekturbit med ett av de mest bekväma hemdesignprogrammen på marknaden!Miljontals artiklar är redo att använda för att ge det perfekta resultatet till möblerna
Ashampoo Home Design 5 stöder lastning, redigering och lagring av olika nya 3D-objektformat. Detta ger dig tillgång till miljoner 3D-objekt! Importera dem helt enkelt och lägg till dem i dina mönster! Med stöd för SketchUp- eller Collada-modeller kan du omedelbart tillämpa många generiska och varumärkesspecifika modeller.


Planera enkelt installationen av fotovoltaiska system!Bekväma hjälpmedel hjälper dig att planera sofistikerade solcellssystem på bara några minuter. För takmonterat system kan du redan ange deras layout, välja moduler från objektkatalogen och deras plats under installationsfasen. Programmet bestämmer automatiskt inställningarna för taket så snart du pekar på sidan som det ska placeras på. När den har konfigurerats läggs den fotovoltaiska installationen till din plan.


Ordna om och få resultatet direkt

Home Design 5 är också det perfekta verktyget för att dekorera ditt hem och trädgård. Placera möbler och dekorationer perfekt i förväg och ta en virtuell rundtur. Det är det enklaste sättet att undvika obehagliga överraskningar och besvikelser. Allt passar harmoniskt in. Tack vare ett stort urval av möbler, dekorativa element och växter kan du ge din kreativitet fri pass.


Komplexa beräkningar? Låt programmet göra det åt dig!Oavsett om det är vinkel-, längd-, area- eller volymberäkningar - du måste bara fokusera på designen, då gör Ashampoo Home Design 5 matte. Programmet är inte en enda ritningsapplikation, men din biljett till mycket exakta realistiska modeller.


Fascinerande 3D-förhandsvisningar

Den fenomenala 3D-vyn låter dig ta en virtuell rundtur i dina byggnader - långt innan den första stenen läggs. Med Ashampoo Home Design 5 går du fritt genom ditt framtida hem och drar nytta av den realistiska ljus- och skuggsimuleringen för att hitta de perfekta platserna för dina möbler. Visualisera komplexa byggkonstruktioner och få en inblick i hur dina framtida projekt kommer att se ut idag!


Snabbt och intuitivt

Home Design 5 använder ett bandverktygsfält som grupperar alla funktioner logiskt och tematiskt. Detta innebär att du snabbt kan komma åt alla funktioner, och eftersom programmet är optimerat för att utnyttja systemresurserna så bra som möjligt, till och med komplexa beräkningar och animationer sker på några sekunder. Vilken annan programvara är så exakt?


Operativsystem

Windows® 10, Windows® 8, Windows® 7

Computer:

Enhver computer, der understøtter ovenstående operativsystemer.

RAM:

Min. 4 GB RAM

Harddiskplads:

1,34 GB

Andet:

VS 2015 Redistributables

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Engelsk

Antal enheter: 1 enhet

Plattform Windows

Tilverkare: Ashampoo

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.