Ashampoo PDF Pro 3

Skapa, redigera och konvertera dina PDF-filer - Lätt snabbt och billigt
Regular price: 299.0000 SEK In stock! Order now!
299 SEK Inkl Moms
Antal:
ELLER

PDF Pro är den kompletta lösningen för att hantera och redigera dina PDF-dokument. Programmet har allt du behöver för att skapa, konvertera, redigera, sammanfoga och skydda dina PDF-filer. Skapa dokument som kan läsas av alla enheter och använd kryptering för att skydda dina dokument vid behov.


Dina PDF-filer är nu lika redigerbara som Word-dokument! Att skapa och redigera interaktiva former är nu enklare än någonsin. Vyn sida vid sida hjälper dig att jämföra två PDF-filer, och den nya skärmdumpfunktionen ger perfekta skärmdumpar av dokumentinnehållet. Numreringsfunktionen är perfekt för att granska både små och stora dokumentfiler, och stödet i PDF 1.4-format garanterar utmärkt bakåtkompatibilitet! Byt ut färger i alla dokument, dela PDF-filer i mindre filer och dra nytta av det nya redigeringsläget och en bättre menystruktur och mer meningsfulla verktygsfält som tillsammans ger större visuell tydlighet och snabbare resultat!När du väljer PDF Pro 3 får du möjligheten att:Skapa och redigera interaktiva formulär
Jämför PDF-filer sida vid sida
Ny skärmdumpfunktion är perfekt för PDF-skärmbilder
Redigera öppen bild med extern bildredigering
Hitta och ersätt färger i dokument
Lagligt giltig numrering
Dela upp PDF-filer i mindre dokument med anpassade sidnummer
Stöder PDF 1.4 för bakåtkompatibilitet
Nytt verktygsfält med de mest använda programfunktionerna
Ny funktion för automatisk reparation
Sammansätt PDF-dokument till en fil
Dra och släpp för att slå samman PDF-dokument till en fil
Skapa PDF-portföljer
Dra och släpp foton för att skapa hela fotoalbum
Automatisk textomslag
Spåra dokumentändringar
Inbyggd stavningskontroll
Använd bindestreck
Sätt in sidor
Skär sidor
Använd sidantalet
Sortera, radera och rotera sidor
Använd sidhuvuden och sidfot
Använd vattenmärken
Beskär inkluderade bilder
Sök och byt ut teckensnitt
Sök och byt ut över dokument
Sök efter länkarSkapa interaktiva former
PDF Pro är inte bara idealisk för att fylla i formulär utan också för att skapa och redigera dina egna. Det tar bara ett ögonblick att lägga till interaktiva element, till exempel rullgardinslistor, kryssrutor eller inmatningsfält till ditt PDF-formulär. Dessa formulär kan därefter enkelt fyllas ut av alla som använder en vanlig PDF-läsare.


Jämför PDF-filer
Vyn sida vid sida är en höjdpunkt i PDF Pro, så att du snabbt kan jämföra två PDF-dokument med synkroniserad rullningsfunktion. Den här funktionen är särskilt användbar vid översättningar eller när du bläddrar i dokumentrevisioner av samma fil. Ett enda klick visar även de minsta förändringarna!


Ta skärmdumpar
Vill du extrahera delar av ditt dokument som en bildfil? Det nya skärmdumpverktyget kan snabbt och enkelt spela in alla delar av ditt dokument i olika format, upplösningar och färgdjup, inklusive alfakanalsupport. Bara koncentrera dig på att fånga de delar som verkligen betyder för dig!


Enkel numrering av filer
Behöver du använda unika nummer och / eller datum / tid för flera PDF-filer, t.ex. aktuella fakturor? Den nya numreringsfunktionen gör det möjligt. Hantera ett obegränsat antal filer samtidigt eller hela mappar och lägg enkelt till nummer eller text, t.ex. sidhuvud och sidfot, frimärken etc.


Friktionsfri bildredigering via externa applikationer
Det kan låta bekant: Du måste redigera en bild inbäddad i en PDF med ett externt bildredigeringsprogram. Vanligtvis måste du exportera bilden, öppna den i den externa redigeraren, spara ändringarna och sedan importera den till PDF-filen. Ashampoo PDF Pro öppnar en bild i din favoritbehandlingsapplikation, och när du trycker på "Spara" frågar Ashampoo PDF Pro om du vill vända ändringen i ditt PDF-dokument.


Hitta och ersätt färger
Ibland är det nödvändigt att ändra färgtypologin i ett helt dokument, till exempel för att anpassa dokumentet till företagets eller projektets nya krav. Den nya funktionen "hitta och ersätt" gör det enkelt: välj bara färgen som ska ersättas och ersättningsfärgen - och Ashampoo PDF gör jobbet. Spara tid och ansträngning med de nya funktionerna i PDF Pro!


Helt nytt användargränssnitt
Om du har använt PDF Pro tidigare, kommer du snabbt att märka en stor förändring: användargränssnittet har uppdaterats fullständigt och ikonerna på verktygsfältet har omarbetats och omarbetats om. Dessutom har programmet nu beröringskänsliga knappar.


Konvertera dokument till Word och andra format
PDF Pro har en modern OCR-motor som konverterar skannade tecken till redigerbar text. Naturligtvis stöder programmet också sömlös filintegration med Microsoft Word.


Hitta och byt ut på några sekunder
PDF Pro: s "hitta och ersätt" -funktionalitet går långt utöver vad du hittar i andra PDF-program. Du kan inte bara ersätta text med ett klick, utan också ersätta hyperlänkar, teckensnitt och färger. Det är det snabbaste och enklaste sättet att anpassa och ändra designen på ditt dokument, och du kan till och med tillämpa den här funktionen i flera filer.


Kommentera, redigera och markera
PDF Pro är det enkla sättet att lägga till kommentarer till dina PDF-filer, markera viktiga passager eller lägga till förtydliga ritningar. Inbyggda frimärken som "Godkänd!" eller "konfidentiellt!" hjälper dig också att markera dina dokument korrekt.


Skapa enkelt PDF-filer
Ashampoo PDF Pro skapar högkvalitativa PDF-filer som kan skapas genom alla Windows-applikationer med utskriftsfunktionalitet. Välj bara "Skriv ut" i vilket program som helst och välj "Ashampoo PDF" som skrivare. Ashampoo PDF Pro kan automatiskt nedskalera bilder, till exempel för online-publicering.


Mångsidig förändringsspårning och stavningskontroll
Med PDF Pro kan du ändra, lägga till, ta bort och formatera textavsnitt eller hela sidor. Programmet kan markera senaste ändringar tack vare den inbyggda förändringsspårningen för att hjälpa dig med dokumentrevisioner. Den integrerade stavningskontrollen hjälper dig att undvika stavnings- och stavfel och orddelning gör att dina texter ser professionella ut.


Dokumentskydd med 128 bitars AES-kryptering


Tack vare stark AES-kryptering är dina PDF-filer skyddade mot obehöriga och oönskade åtgärder som öppning, redigering, utskrift eller textutdrag. Du bestämmer vad mottagarna ska kunna göra med dina filer. Du kan också radera känslig information permanent och oåterkalleligt.


Fyll i och skriv ut formulär
PDF låter dig inte bara fylla i interaktiva formulär utan stöder också vanliga formulär skapade som PDF-dokument av myndigheter. Spara tid och fyll i dina formulär på din PC istället för att skriva ut och fylla i dem på gammaldags sätt.


Infoga och använd enkelt bilder från PDF-filer.
Att arbeta med grafik och ritningar är enkelt med PDF. Infoga, redigera, flytta och beskära objekt efter behov. Du kan till och med använda dem som vattenmärken för att skydda din immateriella egendom eller klona dem för enkel återanvändning en andra gång.


Formaterar, reviderar eller omkomponerar
Att redigera dokument är en bris med PDF. Ordna om och radera eller beskära och rotera enskilda sidor efter behov. Du kan till och med infoga sidor från andra PDF-dokument eller kombinera flera dokument i en enda fil med otrolig enkelhet.


Den universella PDF-applikationen - skapa, redigera och konvertera
Letar du efter ett gratis PDF-redigeringsprogram? Sök inte längre. Du kan använda Ashampoo PDF Pro 2 gratis i 10 dagar, plus 20 om du slutför den gratis registreringen efteråt! Här är din chans att njuta av en hel månad med PDF-visning, redigering, konvertering och gratis skapande!

operativ system
Windows® 10, Windows® 8, Windows® 7

Dator:
Varje dator som stöder ovanstående operativsystem.

Andra saker:
Fullständiga administratörsbehörighet krävs för att använda programmet
Internetanslutning krävs för att aktivera applikationen.

ESD "Electronic Software Delivery" levereras via e-post inom 24 timmar.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska och multi-language

Antal enheter: 1 enhet för företag / 3 enheter för privatpersoner

Varaktighet: Livstid

Plattform Windows

Tilverkare: Ashampoo

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.