Ashampoo Undeleter

Aldrig mer krångel med felaktigt raderade filer

Regular price: 139.0000 SEK 139 In stock! Order now!
139 SEK Inkl Moms
Antal:
ELLER

Det är mycket irriterande om till exempel en vacker bild, ett viktigt dokument eller din favorit MP3-fil försvinner eller raderas av misstag. I en sådan situation är Undeleter en räddning. Detta program återställer raderade filer på ingenting.Undeleter återställer nu filer som har tagits bort. Om filer har flyttats till papperskorgen och tömts kommer dessa filer inte att återställas utan en ny applikation. Ashampoo Undeleter har utvecklats för just ett sådant scenario och spårar och återskapar dina felaktiga raderade filer och mappar. Även om Windows® inte längre visar dessa filer, är de i de flesta fall fortfarande tillgängliga på hårddisken och är avsedda att skrivas över av Windows senare.


Med Undeleter kan du välja vilka enheter eller partitioner du vill leta efter raderade filer. Sökningen är inte begränsad till hårddisken på din PC, utan kan också utföras på externa hårddiskar, USB-flashenheter etc.


Förlängning av resultatlistan Undeleter visas också status för spårade filer. Raderade filer kan vara i olika lägen. Med hjälp av programmet kan det avgöras om alla eller bara delar av den raderade filen kan återställas eller inte återhämtas alls.


Om möjligt återställer Undeleter de raderade filerna och mapparna med bara några få klick. Dessutom kan du välja en destinationsmapp, hårddisk eller externt medium.


Så om du av misstag har tagit bort din favoritlåt från din PC är det inte en katastrof längre. Titta bara på den effektiva sökfunktionen i Ashampoo Undeleter och få programmet att generera en lista över alla raderade filer. En sådan lista visar också filernas tillstånd. Detta visar om filen kan återskapas helt, delvis eller inte. Därefter kan du återskapa din favoritlåt till din favoritplats med bara ett klick.Återställningsfunktionen för Undeleter är omfattande och inte begränsad till hårddisken på din dator. Raderade filer kan också spåras och återvinnas från externa USB-enheter, USB-flashenheter och andra lagringsmedier.


Viktiga funktioner i korthet
Återställ filer och mappar på NTFS samt FAT 12, 16 och 32 partitioner
Återställning av filer på partitioner med aktiv NTFS-komprimering
Återställning av filer på partitioner med aktiv NTFS-kryptering
Skapa alternativa dataströmmar (ADS) på NTFS-partitioner
Stöder alla kända filsystem på Microsoft Windows®
MYCKET snabb MFT- och FAT-algoritm samt extremt snabb återhämtning
Obegränsad återställning av objekt (filer, mappar)
Bedömning och utvärdering av tillståndet för de återskapade föremålen
Snabbt och därför intuitivt användargränssnitt
Var beredd på nästa datakrasch med Ashampoo Undeleter och låt dig återställa raderade filer snabbt.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alla versioner bortsett från Windows 11 i S-tilstånd och Windows 11 till ARM).
Microsoft Windows 10 (alla versioner bortsett från Windows 10 S och Windows 10 till ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1 (alla versioner bortsett från Windows 8 / 8.1 til ARM).
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska och multi-language

Antal enheter: 1 enhet

Varaktighet: Livstid

Plattform Windows

Tilverkare: Ashampoo

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.