Ashampoo UnInstaller

Ta bort oönskade program utan att lämna några rester på din dator
Regular price: 309.0000 SEK 309 In stock! Order now!
309 SEK Inkl Moms
Antal:
ELLER

UnInstaller 9 är ditt säkerhetsnät för att försöka avinstallera program helt utan rester. Du bestämmer vad som förblir och försvinner på din dator! Programmet övervakar noggrant varje installation på djupet för att ta bort den helt. Även obevakade installationer kan tas bort tack vare djupgående rengöringsteknik! Med UnInstaller 9 försvinner oönskade program, webbläsarförlängningar och verktygsfält från ditt system med ett enda klick! Och tack vare innovativ snapshot-teknik kan du spåra alla ändringar i ditt system - direkt och intuitivt.Windows raderar bara filer som inte är låsta av andra program - och det är vanligtvis inte tillräckligt! Tillfälliga filer, registerposter och felaktiga filassociationer kvarstår ofta i systemet efter att du avinstallerar program på vanligt sätt. Dessa skräp kan leda till fel, täppa till hårddiskar och få systemet att sakta ner. UnInstaller 9 går mycket längre med traditionella avinstallationer och tar hand om dessa problem tack vare smart sökning och radering av algoritmer. Oönskad programvara tas bort till sista byten!


Avinstallera programvara


Även nybörjare kan uppnå fantastiska resultat med UnInstaller 9 på nolltid. Det redesignade användargränssnittet ger tillgång till alla klienter med en klick. Till och med komplicerade operationer genomförs på ett självförklarande sätt. Bli av med alla program utan rester, spår och övervaka installationer automatiskt, lära dig vad som händer bakom installationen och säga nej till oönskad programvara. Få en avinstallerare som bara fungerar - för både nybörjare och avancerade användare.


UnInstaller 9 hjälper dig att eliminera onödig programvara från din dator - detta inkluderar installationer som i hemlighet har smyckats in i ditt system! I synnerhet innehåller program som erbjuds på populära nedladdningssajter ofta spion- och malware-liknande tillägg som belastar din maskin. UnInstaller 9 upptäcker och eliminerar dem alla, även om de är integrerade i standardinställningar!Djup rengöringsteknik
UnInstaller 9 har installationsspårning för att garantera fullständig borttagning. Detta inkluderar också program som vanligtvis är dolda för dig. Men även övervakade installationer kan tas bort helt tack vare smarta algoritmer och vår Deep Clean-teknik. UnInstaller 9 ger dig tillbaka kontroll.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alla versioner bortsett från Windows 11 i S-tilstånd och Windows 11 till ARM).
Microsoft Windows 10 (alla versioner bortsett från Windows 10 S och Windows 10 till ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1 (alla versioner bortsett från Windows 8 / 8.1 til ARM).
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska och multi-language

Antal enheter: 1 enhet

Varaktighet: Livstid

Plattform Windows

Version: 11

Tilverkare: Ashampoo

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.