Avast Premium Security

Avast Premium Security är virusscannern som är utformad för att bekämpa virus, spionprogram, rootkits, skadlig programvara.

Regular price: 189.0000 SEK In stock! Order now!
189 SEK Inkl Moms

+ Nedan måste du välja antal installationer, samt längden på den period du vill skydda dina enheter.

VIKTIG! Om du väljer att beställa för 1 enhet, påpekar vi att det ENDAST är för Windows. Om du behöver skydda andra enheter än Windows måste du välja minst 3 enheter.

* Obligatoriska fält

189 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla

En bra anledning att välja Avast Premium Security, eller en mjukvaruprodukt från Avast, är den prisbelönta tekniken som är kärnan i programvaran. Oberoende forskningsinstitut och testföretag som Virus Bulletin, AV-Comparatives och Westcoast Labs har upprepade gånger tilldelat Avasts programvaruprodukter toppmärkelser - eftersom tekniken i alla Avast-programvaruprodukter är densamma, kommer du inte att gå fel i staden med Avast Avast Premium Security.


Med Avast Premium Security får du följande funktioner:


antivirus
Antimalware
Ransomware-skydd
Skanna efter nätverkshot
Säker online-shopping
Avancerad brandvägg
Säker testning av appar
anti Spam
Webskjold
Skydd mot falska webbplatser
Webbkamera-skydd
Automatiska programuppdateringar


 


Kärnmodulen i Avast Premium Security är virusscannern, som är utformad för att bekämpa virus, spionprogram, rootkits, skadlig programvara och alla typer av infektioner som kan skada din dator. Som ett antivirusprogram är Avast Premium Security helt i linje med alla krav i säkerhetsbranschen - ett realtidsskydd garanterar att alla filer och data du laddar ner eller på annat sätt överför till din dator. Du kan alltid starta en manuell genomsökning av din dator eller så kan du ställa in Avast Premium Security för att utföra schemalagda skanningar vid valda tidpunkter - t.ex. varje fredag ​​klockan tre.


Förutom virusscannern har Avast Premium Security en kraftfull brandvägg som blockerar attacker från hackare, säkrar dina data och onlineidentitet. Du kan i princip ställa in nivån i den här brandväggen själv, men som utgångspunkt är inställningarna tillfredsställande och hjälper dig att garantera dig optimalt. Pågående kommer all datatrafik och nätverksfrågor för din dator att analyseras med denna brandvägg, om det finns ugglor i myrar kommer Avast omedelbart att blockera en anslutning.


För din inkorg har Avast en Antispam-modul som hjälper till att sortera skräppost, skräp, phishing och andra obetydliga reklammeddelanden i en separat mapp, så du kan fritt radera dem manuellt. Om ett e-postmeddelande som du får innehåller någon typ av virus, farlig länk eller annan typ av skadlig kod kommer det att blockeras omedelbart så att det inte når fram till datorn alls.


Mindre moduler är SafeZone respektive Sandbox, var och en med ett praktiskt syfte. SafeZone skapar en så kallad "säker zon", varje gång du går onlinebank, utbyter konfidentiell information, handlar via Internet (t.ex. när du köper en konsertbiljett eller i en webbshop) i syfte att säkra din personliga information maximalt. Sandbox låter dig öppna osäkra program eller filer i en sandlåda som fungerar som ett säkert utrymme för hantering av misstänkta processer - om det visar sig att misstanken var motiverad finns sandlådan i ett virtuellt utrymme och den processen kan inte orsaka skada.


Med Avast får du ett antal andra praktiska funktioner som att uppdatera all installerad programvara, städa upp din webbläsare och mycket mer. Vi kan starkt rekommendera Avast Premium Security som ett danskt säkerhetspaket.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alla versioner bortsett från Windows 11 S och Windows 11 till ARM).
Microsoft Windows 10 (alla versioner bortsett från Windows 10 S och Windows 10 till ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1 (alla versioner bortsett från Windows 8 / 8.1 till ARM).
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1) (alla versioner bortsett från Windows 7 Starter).

macOS:
Apple macOS 10.12 (Sierra) eller nyare.

Android:

Telefoner och surfplattor med Android 8.0 eller nyare.  
* Google Play-appen måste vara installerad.

iOS:
iPhones och iPads med Apple iOS 14 eller nyare.

ESD "Electronic Software Delivery" levereras via e-post inom 24 timmar.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska och multi-language

Antal enheter: 1 till 10 enheter

Varaktighet: 1 till 3 år

Plattform Windows, Mac, Android, iOS

Tilverkare: Avast

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.