Avast SecureLine VPN

Skydda din internetanslutning och se till att hackare och annonsörer inte kan övervaka vad du gör online med Avast SecureLine VPN.

Regular price: 279.0000 SEK In stock! Order now!
279 SEK Inkl Moms

+ Nedan måste du välja antal installationer, samt längden på den period du vill ha prenumerationen.

* Obligatoriska fält

279 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla

Skydda din internet-förbindelse och se till så att hackare och annonsörer inte kan övervaka vad du tar dig till online med Avast SecureLine VPN.


Avast SecureLine VPN är en säker VPN-lösning som du kan använda till Windows, Mac, Android och iOS enheterna iPad och iPhone.Varför bör man använda en VPN som SecureLine?


En VPN är en säkerhetsåtgärd som säkrar dina digitala enheter mot missbruk online, övervakning samt döljer din aktivitet online så att andra inte kan följa ditt privatliv. Det finns även en rad andra fördelar med en VPN som bland annat gör så att du kan få tillgång till hemsidor som normalt sätt är blockerade till bestämda geografiska områden såsom exempelvis Netflix.com osv.


Här är en översikt över några av de fördelarna som Avast SecureLine VPN erbjuder dig:


- 100 % sekretess och förmågan att dölja all din aktivitet online för internetleverantörer, annonsörer, arbetsgivare osv.


- 100 % säker internet-förbindelse så att du tryggt kan gå online på Wi-Fi-nätverk på kaffebarer, flygplatser, tågstationer och liknande platser med offentliga Wi-Fi Hotspots.


- Tillgång till allt online innehåll som tidigare var blockerat – denne VPN-lösning kan förbigå innehållsblockeringar för dig, så att du kan se dina föredragna serier när det passar dig.


- En blixtsnabb VPN med tillgång till snabbare servrar i hela världen.Hur fungerar Avast SecureLine VPN?


Användargränssnittet är mycket enkelt att använda. Du köper ett abonnemang till denne VPN som har en varaktighet på 12, 24 eller 36 månader från och med den dagen då du aktiverar produktnyckeln, och du kan installera denne VPN på 10 enheter i ditt hushåll oavsett styrsystem, dvs. Windows, Mac, Android och iOS.


Det finns ingen bindningstid eller automatisk förnyelse på denne VPN. Så snart ditt abonnemang löper ut kan du alltid välja att förnya det genom att köpa en förlängning i vår webbutik.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alla versioner bortsett från Windows 11 S och Windows 11 till ARM).
Microsoft Windows 10 (alla versioner bortsett från Windows 10 S och Windows 10 till ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1 (alla versioner bortsett från Windows 8 / 8.1 till ARM).
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1) (alla versioner bortsett från Windows 7 Starter).

macOS:
Apple macOS 10.12 (Sierra) eller nyare.

Android:

Telefoner och surfplattor med Android 6.0 eller nyare.  
* Google Play-appen måste vara installerad.

iOS:
iPhones och iPads med Apple iOS 13 eller nyare.

ESD "Electronic Software Delivery" levereras via e-post inom 24 timmar.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska og multi-language

Antal enheter: 10 enheter

Varaktighet: 1 till 3 år

Plattform Windows, Mac, Android, iOS

Tilverkare: Avast

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.