Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 279.0000 SEK 279

AVG Driver Updater 2019 - 1 enhet

Ser till så att alla drivers till din dators hardware-enheter hålls uppdaterade, så att de presterar optimalt.

AVG Driver Updater scannar din dator efter föråldrade hardwaredrivers och gör det möjligt för dig att ladda ner och installera de nya versionerna så att du kan hålla din dator i toppform och undgå konflikter i förbindelse med föråldrad firmware.

Att ha föråldrade drivers kommer att kunna resultera i funktionsstörningar i den hardware som din dator är utrustad med och även orsaka systemsammanbrott. Sådana situationer kan lätt undvikas vid användning av en softwarelösning såsom AVG Driver Updater som är speciellt utvecklad för att diagnosticera problem i förbindelse med systemets drivers.


Molnbaserad teknologi till spårning av föråldrade drivers

Till en början analyserar AVG Driver Updater automatiskt din dator i ett försök till att skapa en hardwareprofil. Påbörjande av en ny scanning är bara ett klick på en nyckel och under processen kan du övervaka applikationens framsteg. AVG Driver Updater börjar med att skapa tillgång till sin molnbaserade databas och jämför drivers i denne databas med versioner installerade på din dator för att spåra föråldrade drivers.

Trots sitt namn söker AVG Driver Updater inte enbart efter föråldrade drivers, utan kan också hämta information gällande nödvändiga software- och Windows uppdateringar.


Ladda ner drivers och skapa säkerhetskopior

Resultaten visas både i en tabell och i ett cirkeldiagram, vilket gör det möjligt för dig att få en överblick över systemets status. För drivers som är föråldrade visar AVG Driver Updater en valmöjlighet för nedladdning och omdirigerar dig till den officiella nedladdningsadressen som tillhandahålls av tillverkaren – dvs. du blir enbart hänvisad till den auktoriserade och ursprungliga tillverkaren, ingen mellanhand.

AVG Driver Updater har även en funktion till säkerhetskopiering och återhämtning då den gör det möjligt för dig att skapa säkra kopior av specifika drivers och med lätthet återhämta dem om det skulle vara så att någonting går fel. Var uppmärksam på att så snart drivers blir uppdaterade eller återhämtade från en tidigare säkerhetskopiering kan en systemomstart krävas för att hardwaren ska kunna fungera på rätt sätt.


Säkerhetskopierar och uppdaterar drivers snabbt och utan besvär

Under vårt förhållandevist grundliga test noterade vi att AVG Driver Updater arbetar snabbt och utför scanningarna på kort tid. Säkerhetskopiering av drivers tog heller inte någon lång tid. Det är en bra lösning för diagnosticering av ditt system och för att hålla dina drivers uppdaterade. Du kan på så vis försäkra dig om att datorn kommer att fungera med topprestanda utan risk för dröjsmål eller krascher.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: AVG Driver Updater
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Operativsystem: Windows
- Språk: Engelska och andra språk finns tillgängliga vid installationen

Levereras via e-post
279,00 SEK Inkl. moms 25%
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Engelska

Tillverkare: AVG

Typ av licens: 1 enhet

Licensperiod: 12

Plattform: Windows 7, Windows 8, Windows 10