AVG Internet Security

Regular price: 249.0000 SEK 249 In stock! Order now!
249 SEK Inkl Moms

* Obligatoriska fält

249 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla

AVG Internet Security är ett omfattande säkerhetspaket, späckat med användbara moduler och en prisvinnande antivirus-teknologi som skyddar din dator mot alla typ av hot – både online och offline. AVG Internet Security är på svenska.

Du får följande funktioner i AVG Internet Security:

Antivirus
Online-sköld
Länkskydd
Filförstörare
Datakryptering
Antispam
2-vägs brandvägg

Antivirus: använder den senaste antivirusteknologin för att bekämpa alla former av virus, malware, spyware, rootkits, trojanska hästar och allsköns ondsinta saker som hotar din dator.

Online-sköld: skapar en slags virtuell "sköld" runt din dator som ser till att alla nedladdade filer och data analyseras och genomsöks efter virus innan de får åtkomst till din dator.

Länkskydd: med modulen AVG LinkScanner aktiverar blir alla länkar i sökresultaten från t. ex. Google.se analyserade och genomsökta, så att du inte riskerar att klicka dig vidare till en falsk hemsida.

Filförstörare: hjälper dig att makulera filer och data samt återskapa dem.

Datakryptering: hjälper dig att kryptera alla typer av data och filer på din dator, så att dina data är säkra på både längden och tvären.

Antispam: installerar AVG Antispam-modulen i Microsoft Outlook eller annan e-postklient så att all reklam och skräppost sorteras bort och blockeras.

2-vägs brandvägg - analyserar löpande all datatrafik och nätverksförbindelser till och från din dator. Finns tecken på angrepp från hackare eller misstänkt datatrafik ser AVG Internet Security till att blockera åtkomsten direkt.

Något av det första du kommer att märka i den här versionen är att AVG Internet Security fått ett enklare och mer dynamiskt användargränssnitt. Det finns färre knappar än tidigare och fokus ligger på kärnfunktionen - antivirus och skydd av din dator. Användargränssnittet påminner mycket om utseendet i Microsoft Windows 8, som också är uppbyggt kring stora ikoner/plattor som aktiverar en funktion eller handling.

I programvarans kärna finns AVG:s effektiva virus-scanner, som ständigt beundras för sin precision när det handlar om att skilja virus från de så kallade "false positives" (falska positiver något som ett antivirusprogram felaktigt betraktar ofarlig data som virus). I den här versionen har AVG tillfört ännu ett lager säkerhet till virus-scannern, så att inga fel uppstår.

Virus-scannern i AVG Internet Security har också blivit optimerad jämfört med tidigare versioner, så själva söktiden har markant reducerats. Dock utan att kompromissa med noggrannheten – där varenda aktiv fil som sparas på datorn minutiöst gås igenom och all skadlig programvara som hittas avlägsnas direkt. En praktisk förnyelse är att en full genomsökning som också letar efter och avlägsnar aktiva rootkits – det är inte längre nödvändigt med separata sökningar för detta.

AVG Internet Security har också en 2-vägs brandvägg som skyddar dig mot angrepp via nätverk och infektioner via nedladdade filer, program och data. AVG:s brandvägg granskar alla aktiva program och nätverksanslutningar för att säkra att skadlig programvara inte kan infektera datorn. En väsentlig förbättring med brandväggen är att den verkar nästan 100 % automatiskt – så du får sällan några varningar via pop-up-fönster.

Det medföljande spamfiltret till din e-postklient är också betydligt förbättrat. Tidigare var spamfiltret inte något att skriva om men nu visar oberoende testar att AVG Internet Security reducerar antalet mottagna spam- och skräppost-mejl med upp till imponerande 88%.

När du shoppar online eller gör ärenden på nätbanken är dina uppgifter kan dina uppgifter utsättas för missbruk och stöld – men AVG Internet Security ser till att alla transaktioner du gör online är säkra. Du behöver inte längre vara otrygg när du fyller i känsliga uppgifter online, t. ex. i en webbshop eller på en betalsida. Om hackare eller nätkriminella försöker få åtkomst till datorn eller stjäla dina uppgifter kommer AVG Internet Security blockera deras åtkomst helt.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: AVG Internet Security
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Operativsystem: Windows
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

Minsta systemkrav: Windows 7, Windows 8, Windows 10

- Intel eller AMD Athlon processor
- 512 MB RAM-minne
- 1,2 GB hårddiskutrymme

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Antal enheter: 1 enhet

Varaktighet: 12 måneder

Plattform Windows 7, Windows 8, Windows 10

EAN: 4017404028567

Version: - 1 enhet

Tilverkare: avg.html" > AVG

När du handlar på e-Gear.se shoppar du i en 100% dansk webbshop med danskt lager. Detta innebär att du är säker på snabb leverans och inte minst dansk support.

KLAGOMÅL
Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.dk har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.dk kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.dk inkluderar momsskatter och skatter.