AVG Internet Security

AVG Internet Security är ett omfattande säkerhetspaket packat med användbara moduler och prisbelönad antivirusteknik.

Regular price: 219.0000 SEK 219 In stock! Order now!
219 SEK Inkl Moms

+ Nedan måste du välja antal licenser och hur länge du vill att dina enheter ska skyddas

Välj antal installationer och period

* Obligatoriska fält

219 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla

Följande funktioner får du i AVG Internet Security:


antivirus
Online-sköld
Länkskydd
Pappers strimlare
Datakryptering
Identitetsskydd
Anti-Ransomware
anti Spam
2-vägs brandvägg


Antivirus - använder den senaste antivirustekniken för att bekämpa alla typer av virus, skadlig programvara, spionprogram, rootkits, trojaner och alla typer av skadliga prylar som hotar din dator.


Online Shield - skapar en slags virtuell "sköld" runt din dator som säkerställer att alla nedladdade filer och data analyseras och skannas efter virus innan du kommer åt din dator.


Länkskydd - med modulen AVG LinkScanner aktiverad analyseras och skannas alla länkar i sökresultaten i t.ex. Google.dk, så du riskerar inte att klicka på en falsk webbplats.


File shredder - hjälper dig att strimla filer och data bortom återställning.


Datakryptering - hjälper dig att kryptera alla typer av data och filer på din dator så att dina data är säkrade på alla leder och kanter.


Antispam - installerar AVG Antispam-modulen i Microsoft Outlook eller motsvarande e-postklient, så att alla skräppost och skräppost sorteras och blockeras framöver.


2-vägs brandvägg - analyserar kontinuerligt all datatrafik och nätverksanslutningar till och från din dator. Om det finns några tecken på attacker från hackare eller misstänkt datatrafik kommer AVG Internet Security att blockera åtkomst omedelbart.


Anti-Ransomware - Denna säkerhetsfunktion tillåter endast godkända program och tjänster att ändra dina filer och data. Därför undviker du att dina data tas i gisslan av skadlig kryptering, vilket är den vanliga termen för Ransomware.



Om AVG och varför det är en populär säkerhetslösning


En av de första sakerna du kommer att märka i den här utgåvan är att AVG Internet Security har ett mer enkelt och dynamiskt gränssnitt. Det finns färre knappar än tidigare och fokus ligger på kärnprestanda - antivirus och skydd av din dator. UI: n är mycket lik Microsoft Windows 10 UI, som också är byggd kring stora ikoner / brickor som möjliggör en funktion eller handling.


Kärnan i programvaran är AVG: s effektiva virusscanner, som alltid har beundrats för sin precision när det gäller att skilja virus från de så kallade "falska positiver" (falska positiva är när ett antivirusprogram felaktigt identifierar ofarliga data som att vara ett virus). Med denna utgåva har AVG lagt till ytterligare ett lager av säkerhet till virusscannern så att inga misstag inträffar.


AVG Internet Security-virusscannern har också optimerats jämfört med tidigare versioner, så skanningstiden har minskat avsevärt. Ingen ingående kompromiss har gjorts i detta avseende - alla aktiva filer som lagras på datorn skannas fortfarande noggrant och all upptäckt skadlig programvara tas bort omgående. En praktisk innovation är att en Full Scan nu också letar efter och tar bort aktiva rootkits - det är inte längre nödvändigt att ha två separata skanningar för detta.


AVG Internet Security har också en 2-vägs brandvägg som skyddar dig från nätverksattacker och infektioner genom nedladdade filer, program och data. AVGs brandvägg övervakar alla aktiva program och nätverksanslutningar för att säkerställa att skadlig programvara inte kan smitta din dator. En viktig förbättring av denna brandvägg är att den fungerar nästan 100% automatiskt - så att du mycket sällan får en varning via ett popup-fönster.


Det inkluderade skräppostfiltret för din e-postklient förbättras också avsevärt. Tidigare var skräppostfiltret inget att skriva hem om, men nu visar oberoende test att AVG Internet Security minskar antalet mottagna skräppost och skräppostmeddelanden med upp till imponerande 88%.


När du handlar online eller interagerar med din onlinebank är din information i princip utsatt för missbruk och stöld - men AVG Internet Security säkerställer att alla transaktioner du gör online är säkrade. Du behöver inte längre vara osäker genom att ange konfidentiell information online, till exempel en webbshop eller på en betalningssida. Om hackare eller cyberbrottslingar försöker tvinga åtkomst till din dator eller stjäla din information kommer AVG Internet Security att blockera deras åtkomst helt.

Minimum styresystem: Windows XP, Windows Vista, Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10

- Intel eller AMD Athlon processor
- 512 MB RAM-hukommelse
- 1,2 GB harddiskplads

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Dansk og multi-language

Antal enheter: 1 til 3 enheder

Varaktighet: 1 til 3 år

Plattform Windows 7, Windows 8, Windows 10

Tilverkare: AVG

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.