AVG Internet Security

AVG Internet Security är ett omfattande säkerhetspaket packat med användbara moduler och prisbelönad antivirusteknik.

Regular price: 189.0000 SEK In stock! Order now!
189 SEK Inkl Moms

+ Nedan måste du välja antal installationer, samt längden på den period du vill skydda dina enheter.

VIKTIG! Om du väljer att beställa för 1 enhet, påpekar vi att det ENDAST är för Windows. Om du behöver skydda andra enheter än Windows måste du välja minst 3 enheter.

* Obligatoriska fält

189 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla

AVG Internet Security ger säkerhet för upp till 10 enheter i samma installation och detta gäller både Android-enheter, Windows och Macintosh-datorer.


AVG Internet Security riktar sig till datoranvändaren som har Windows- och Macintosh-baserade datorer för vilka antivirusskydd önskas och Android-enheter kan också säkras.


Specifikt tillåter AVG Internet Security upp till 10 installationer av följande antivirusprogram på dina datorer och enheter:


AVG Internet Security (Windows)
AVG Internet Security (Mac)
AVG Antivirus PRO (Android)


Detaljerad beskrivning


AVG Internet Security för Windows upptäcker och tar bort virus från dina filer, nedladdningar och e-postmeddelanden och bilagor till dem. Varje länk som du följer via Internet, i dokument eller e-postmeddelanden kontrolleras för potentiella phishing eller hot mot skadlig kod. En brandvägg blockerar nätverksattacker medan verktyg för kryptering och radering av filer garanterar integriteten för din personliga information. Ett antispamfilter för din e-postklient säkerställer att skräppost och skräppostmeddelanden sorteras ut i t.ex. "Oönskade e-postmeddelanden" eller liknande. mapp för skräppost och skräp.


AVG Antivirus för Android skyddar mot virus och skadliga program mot Android-operativsystemet. När du är online och surfar på internet via din Android-mobil eller surfplatta skyddar AVG mot falska webbplatser och nedladdningar av appar som kan innehålla skadlig kod och farlig kod. Dessutom lägger AVG till ett antal stöldskyddsfunktioner. Tillsammans med de vanliga alternativen för att fjärr lokalisera, låsa eller radera din enhet via fjärrkontroll, kan du också använda kameran för att ta en bild av tjuven eller låta din enhet låsas automatiskt om SIM-kortet byts ut. Vidare blockerar ett samtalspärr oönskade appar, ett säkerhetskopieringsverktyg säkerhetskopierar viktiga appar på ditt SD-kort och App Lock-funktionen skyddar lösenord för appar och systeminställningar.


AVG Internet Security for Mac är ett Macintosh-operativsystem utvecklat av Apple och söker efter din dator efter alla virus och skadlig kod. Realtidsskydd skyddar mot pågående hot när du laddar ner eller tar emot filer på något annat sätt med ett minimum av krångel, även om du manuellt kan kontrollera valda filer eller mappar helt enkelt genom att dra och släppa.


Det fantastiska med AVG Internet Security är att du inte är begränsad till att bara använda ett av dessa AVG-program, eller ett för var och en av dina enheter - AVG-licensen täcker alla Windows-datorer, Macintosh-datorer och Android-enheter, oavsett hur många du har av var och en (så länge de är under samma hushåll).


För att nu ge dig en fullständig översikt över dina AVG-installationer får du också AVG Zen. När du har skapat ett konto (det är inget komplicerat, du behöver bara registrera en e-postadress och ett lösenord) fungerar Zen som en central kontaktpunkt som visar alla dina enheter tillsammans med deras prestandastatus, så om något behöver optimeras , då kommer du att vara medveten om det omedelbart.Om AVG och varför det är en populär säkerhetslösning


En av de första sakerna du kommer att märka i den här utgåvan är att AVG Internet Security har ett mer enkelt och dynamiskt gränssnitt. Det finns färre knappar än tidigare och fokus ligger på kärnprestanda - antivirus och skydd av din dator. UI: n är mycket lik Microsoft Windows 10 UI, som också är byggd kring stora ikoner / brickor som möjliggör en funktion eller handling.


Kärnan i programvaran är AVG: s effektiva virusscanner, som alltid har beundrats för sin precision när det gäller att skilja virus från de så kallade "falska positiver" (falska positiva är när ett antivirusprogram felaktigt identifierar ofarliga data som att vara ett virus). Med denna utgåva har AVG lagt till ytterligare ett lager av säkerhet till virusscannern så att inga misstag inträffar.


AVG Internet Security-virusscannern har också optimerats jämfört med tidigare versioner, så skanningstiden har minskat avsevärt. Ingen ingående kompromiss har gjorts i detta avseende - alla aktiva filer som lagras på datorn skannas fortfarande noggrant och all upptäckt skadlig programvara tas bort omgående. En praktisk innovation är att en Full Scan nu också letar efter och tar bort aktiva rootkits - det är inte längre nödvändigt att ha två separata skanningar för detta.


AVG Internet Security har också en 2-vägs brandvägg som skyddar dig från nätverksattacker och infektioner genom nedladdade filer, program och data. AVGs brandvägg övervakar alla aktiva program och nätverksanslutningar för att säkerställa att skadlig programvara inte kan smitta din dator. En viktig förbättring av denna brandvägg är att den fungerar nästan 100% automatiskt - så att du mycket sällan får en varning via ett popup-fönster.


Det inkluderade skräppostfiltret för din e-postklient förbättras också avsevärt. Tidigare var skräppostfiltret inget att skriva hem om, men nu visar oberoende test att AVG Internet Security minskar antalet mottagna skräppost och skräppostmeddelanden med upp till imponerande 88%.


När du handlar online eller interagerar med din onlinebank är din information i princip utsatt för missbruk och stöld - men AVG Internet Security säkerställer att alla transaktioner du gör online är säkrade. Du behöver inte längre vara osäker genom att ange konfidentiell information online, till exempel en webbshop eller på en betalningssida. Om hackare eller cyberbrottslingar försöker tvinga åtkomst till din dator eller stjäla din information kommer AVG Internet Security att blockera deras åtkomst helt.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alla versioner bortsett från Windows 11 S och Windows 11 till ARM).
Microsoft Windows 10 (alla versioner bortsett från Windows 10 S och Windows 10 till ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1.
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

macOS:
Apple OS X 10.11 (El Capitan) eller nyare.

Android:

Telefoner och surfplattor med Google Android 8.0 eller nyare.  
* Google Play-appen måste vara installerad.

iOS:
iPhones och iPads med Apple iOS 14 eller nyare.

ESD "Electronic Software Delivery" levereras via e-post inom 24 timmar.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska och multi-language

Antal enheter: 1 till 10 enheder

Varaktighet: 1 till 5 år

Plattform Windows, Mac, Android

Tilverkare: AVG

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.