Har du frågor eller behöver du hjälp

med våra produkter, skriv då till vår supportmedarbetare

Morten via knappen nedan.

Regular price: 179.0000 SEK 179 In stock! Order now!

AVG PC TuneUp - 1 enhet

AVG PC TuneUp är ett systemverktyg för underhåll och optimering av din Windows-baserade dators prestanda. Programmet kan rensa upp i ett långsamt system, åtgärda fel i Microsoft Windows, förbättra stabiliteten, förlänga batteritiden, frigöra utrymme på hårddisken och håller din dator i toppform.

Det kan säkert verka som en massa komplicerade systemverktyg som du måste administrera men AVG PC TuneUp är enkelt att använda och alla systemverktygens funktioner beskrivs tydligt i själva programmet.

Så snart AVG PC TuneUp är installerat kommer teknologin "TuneUp Live Optimization" automatiskt undersöka och granska hela ditt system – programvaran prioriterar löpande de aktiva programmens åtkomst till systemresurser, så flaskhalsar undviks och användningen av processer i Microsoft Windows löper optimalt.

AVG PC TuneUp söker även fel på din dator och i operativsystemet Microsoft Windows. Efter en grundig genomsökning kommer AVG PC TuneUp föreslå lösningar på hittade fel så att du kan få en felfri dator.

Lyckligtvis kan AVG PC TuneUp även vara behjäpligt att göra din dator snabbare på flera olika områden. AVG PC TuneUp är till exempel lämpligt att minska uppstartstiden på datorn. Där andra program bara visar dig vilka tjänster som startar upp tillsammans med Windows, skrider AVG PC TuneUp till verket och rekommenderar specifikt vilka du bör inaktivera och hur du gör det. Du behöver inte expertkunskap för att följa rekommendationerna, de är väldigt enkla att genomföra.

Med "1-Click Maintenance"-modulen i AVG PC TuneUp har du möjlighet att rensa och defragmentera registerdatabasen i Microsoft Windows med bara ett klick. Eftersom registerdatabasen är den centrala databasen i Microsoft Windows, kan det vara en stor fördel att optimera den.

Därutöver har AVG PC TuneUp ett hav av intressanta moduler och funktioner som förbättrar din version av Microsoft Windows och tillför ditt system mer saft och kraft. De flesta andra optimeringsprogram bleknar i förhållande till AVG PC TuneUp, som överlägset tar hand om din dator.


Specifikationer

- Produktbeskrivning: AVG PC TuneUp
- Produkttyp: Elektronisk Software Download
- Operativsystem: Windows
- Språk: Svenska och andra språk finns tillgängliga vid installationen


Systemkrav

Minsta systemkrav: Windows 7, Windows 8, Windows 10

- Intel eller AMD Athlon processor
- 512 MB RAM-minne
- 1,2 GB hårddiskutrymme
Levereras via e-post
179,00 SEK Inkl. moms 25%

* Obligatoriska fält

179,00 SEK Inkl. moms 25%
Antal:
Lägg till jämförelse
Teknisk information

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Tillverkare: AVG

Plattform: Windows, Mac, Android