AVG Secure VPN

Säkra dig på Internet med en VPN installerad så kan du titta på filmer och serier som vanligtvis är geo-blockerade.
Regular price: 279.0000 SEK In stock! Order now!
279 SEK Inkl Moms

+ Nedan måste du välja antal installationer, samt längden på den period du vill ha prenumerationen.

* Obligatoriska fält

279 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla

AVG Secure VPN är en VPN, även kallad "Virtual Private Network", som fungerar genom att skapa en säker och privat anslutning från din dator till Internet. På så sätt kan din Internet-trafik inte övervakas eller avlyssnas av andra.


En VPN fungerar i praktiken genom att kryptera din internetanslutning och datatrafiken du utbyter med internet så att din online-aktivitet inte kan övervakas. Detta extra säkerhetslager gör att du kan bläddra helt anonymt och fridfullt på Internet utan att någon annan vet vad du gör eller att dina personuppgifter utsätts.


Observera att denna version av AVG Secure VPN kan installeras på ett obegränsat antal enheter - men bara med en aktiv anslutning åt gången.

Windows:
Microsoft Windows 10 (alla versioner bortsett från Windows 10 S och Windows 10 till ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1.
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

macOS:
Apple macOS 10.12 (Sierra) eller nyare.

Android:

Telefoner och surfplattor med Android 6.0 eller nyare.  
* Google Play-appen måste vara installerad.

iOS:
iPhones och iPads med Apple iOS 12 eller nyare.

ESD "Electronic Software Delivery" levereras via e-post inom 24 timmar.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svensk og multi-language

Antal enheter: 10 enheter

Varaktighet: 1 till 3 år

Plattform Windows, Mac, Android, iOS

Tilverkare: AVG

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.