AVG TuneUp

Optimera din dator och förläng din dators livslängd och hastighet med AVG PC TuneUp.

Regular price: 189.0000 SEK In stock! Order now!
189 SEK Inkl Moms

* Obligatoriska fält

189 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla

AVG PC TuneUp är ett systemverktyg för att upprätthålla och optimera prestanda för din Windows-baserade dator. Programmet kan rensa upp ett långsamt system, fixa Microsoft Windows-fel, förbättra stabiliteten, förlänga batteriets livslängd, frigöra hårddiskutrymme och hålla din dator i toppform.


Det kan låta som en hel del komplicerade systemverktyg som du måste hantera, men AVG PC TuneUp är ganska enkelt att gå till och alla funktioner i systemverktygen beskrivs tydligt i själva programmet.


Här är en översikt över systemverktyg och funktioner du får i AVG PC TuneUp:


Kontinuerlig optimering av datorn
Rekommendationer för förbättringar
Fixat fel i Microsoft Windows
Rensning av hårddisken
Defragmentera hårddisken
Hantera startprogram
Registreringsoptimering
Registerreparation
Automatisk underhåll av datorn
Rengöring av webbläsaren
Tweak av Microsoft Windows
Total avinstallation av programFörbättrar datorns prestanda


Så snart AVG PC TuneUp har installerats, kommer "TuneUp Live Optimization" -tekniken automatiskt att undersöka och övervaka hela ditt system - programvaran kommer kontinuerligt att prioritera de aktiva programmens åtkomst till systemresurser, så att flaskhalsar undviks och processer i Microsoft Windows körs optimalt.


AVG PC TuneUp söker också efter fel på din dator och i operativsystemet Microsoft Windows. Efter en grundlig genomsökning kommer AVG PC TuneUp att föreslå lösningar på fel som hittats så att du kan ha en felfri dator.


Lyckligtvis kan AVG PC TuneUp också hjälpa till att göra din dator snabbare inom flera områden. Till exempel är AVG PC TuneUp lämplig för att reducera datorns starttid. Där andra program bara visar vilka tjänster som startar med Windows går AVG PC TuneUp ett steg längre och rekommenderar specifikt vilka du bör inaktivera och hur. Du behöver inte någon expertkunskap för att dra nytta av rekommendationerna, som också är lätta att genomföra.Ett klick, full optimering


Med modulen "1-klickunderhåll" i AVG PC TuneUp kan du rengöra och defragmentera registret i Microsoft Windows med bara ett klick. Eftersom registret är den centrala databasen i Microsoft Windows kan det bli en stor vinst att optimera.


Dessutom har AVG PC TuneUp ett hav av intressanta moduler och funktioner som förbättrar din version av Microsoft Windows och lägger mer juice och kraft till ditt system. De flesta andra optimeringsprogram lyser i jämförelse med AVG PC TuneUp, som underhåller din dator i överlägsen stil.

Windows:
Microsoft Windows 10 (alla versioner bortsett från Windows 10 S och Windows 10 till ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1.
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

ESD "Electronic Software Delivery" levereras via e-post inom 24 timmar.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska och multi-language

Antal enheter: 1 till 3 enheter

Varaktighet: 1 till 2 år

Plattform Windows

Tilverkare: AVG

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.