Bitdefender Antivirus Mac

Prisbelönt antivirus för din Mac med gratis VPN, anti-ransomware och avancerad reklamborttagare.

Regular price: 339.0000 SEK In stock! Order now!
339 SEK Inkl Moms

+ Nedan måste du välja antalet enheter och hur länge du vill ha skydd

* Obligatoriska fält

339 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla

Bitdefender Antivirus för Mac är ett av de bästa antivirusprogrammen för Mac-ägare och ett program som vi kan rekommendera särskilt i ljuset av dess användarvänlighet och det faktum att Bitdefenders säkerhetsteknologi vinner oberoende priser och är i topp-3 i sin genre.


Med Bitdefender installerad på din Mac är du skyddad mot alla typer av virus, skadlig programvara och ransomware som är utformade för att gå direkt till Mac-datorer.


Din onlineaktivitet är säkrad och anonymiserad med en VPN-lösning, samt en avancerad anti-reklamteknologi som blockerar irriterande och spionera annonser i din webbläsare.


Bitdefender Antivirus för Mac förhindrar också att ransomware-program får åtkomst till din dator.


Efter att ha installerat Bitdefender Antivirus för Mac behöver du i princip inte använda programmet - Bitdefender ser till att hålla säkerheten i toppen utan att du behöver oroa dig för många beslut eller inställningar.

macOS:
Apple OS X 10.10 (Yosemite) eller nyare.
* Apple macOS 10.12 (Sierra) eller nyare krävs för att installera BitDefender VPN.

ESD "Electronic Software Delivery" levereras via e-post inom 24 timmar.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Engelska

Antal enheter: 1 till 3 enheter

Varaktighet: 1 till 2 år

Plattform Mac

Tilverkare: Bitdefender

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.