Bitdefender Antivirus Plus

Bitdefender är bla. har utsetts till den säkraste och mest effektiva antiviruslösningen av AV-TEST under flera år i rad.

Regular price: 239.0000 SEK In stock! Order now!
239 SEK Inkl Moms

+ Nedan måste du välja antalet installationer och hur länge en period du vill ha skydd.

* Obligatoriska fält

239 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla

BitDefender Antivirus Plus ser till att din dator är skyddad mot virus, spionprogram, skadlig programvara och andra skadliga hot från Internet, såväl som lokala nätverk och innehåller följande funktioner och moduler:


antivirus
Bitdefender Autopilot
webbläsarskydd
Safepay - säker onlinebank och shopping
Socialt nätverk skydd
säkerhetsrapporter
användarprofiler
Start-optimering
sårbarhet Scanner
Räddningsläge


Antivirus - den prisbelönta virusscannern innehåller proaktiv och dynamisk spårningsteknologi baserad på Photon-teknik. Beteendet för alla aktiva processer övervakas när de utvecklas och virusscannern upptäcker misstänkta aktiviteter som hanteras snabbt med antingen att blockera eller ta bort den skadliga infektionen.


Safepay - innehåller ett förbättrat och uppdaterat tillägg till Bitdefender Safepay-modulen håller cyberkriminella i avvägning genom att automatiskt öppna din onlinebank med onlinebankinformation och inloggningsinformation i ett separat och säkert webbläsarfönster och även när du handlar online i en webbshop. Det säkra webbläsarfönstret säkerställer att all nödvändig användarinformation och transaktioner är säkrade och utom räckhåll för tredje parter.


Bitdefender Autopilot - ger en problemfri upplevelse genom att fatta optimala säkerhetsrelaterade beslut utan några input från dig. Detta betyder inga popup-fönster, inga varningar, inget att konfigurera - allt hanteras automatiskt och kompetent via BitDefender - du behöver inte röra ett finger.


Användarprofiler - Bitdefender Antivirus kan identifiera när du arbetar, spelar datorspel eller tittar på filmer och surfar efter underhållning - din aktivitet delas automatiskt upp i användarprofiler och datorresurser, program och aktiva processer anpassas för att optimera din användarupplevelse.


Räddningsläge - säkerhetsfunktionen Räddningsläge hjälper till att hantera extremt obehagliga och ihållande infektioner. Om digitala hot, till exempel rootkits, inte kan tas bort i operativsystemet Microsoft Windows, kommer Bitdefender att starta om datorn i Rescue Mode - ett pålitligt och isolerat tillstånd som används i detta fall för att ta bort infektioner och återställa drabbade data.


Vulnerability Scanner - Denna modul kallas också "Vulnerability Scanner", men vi översätter den med Vulnerability Scanner. Modulen kontrollerar om det saknas eller föråldrad säkerhetsprogram, saknade Microsoft Windows-säkerhetsuppdateringar och potentiellt osäkra systeminställningar under din version av Microsoft Windows. Du kommer att få en fullständig rapport om alla säkerhetsbrister som du omedelbart kan hantera och lösa för att återställa ett 100% uppdaterat och säkert operativsystem.


Boot Optimizer - minimerar den tid det tar din dator att starta eller starta om genom att hantera processerna och programmen som laddas automatiskt vid uppstart av Microsoft Windows.


PC Tune-Up - Hjälper till att förbättra datorns hastighet genom att optimera interna processer och frigöra hårddiskutrymme.


Säkerhetsrapporter - dessa rapporter ger dig en allomfattande säkerhetsstatus för den senaste veckan, inklusive skanningar och desinfektioner, hotande eventuella problem, och sätt att fixa dem, samt funktionsrekommendationer.


Socialt nätverksskydd - med Bitdefender Safego blockerar denna funktion digitala hot, som är inriktade på sociala nätverk som Facebook, och genom att skanna alla länkar som du får från dina vänner på Facebook-väggen, till exempel. Modulen övervakar dina integritetsinställningar och mer!


Webbläsarskydd - även kallad Bitdefender Search Advisor och hjälper dig att informera om länkar är säkra i sökresultaten för Google och Bing. På så sätt kan du surfa på nätet på ett säkert sätt med din favoritwebbläsare.


Dessutom innehåller BitDefender Antivirus Plus en modul som heter USB Immunizer som säkerställer all Flash-enhetens immunitet mot virus när enheten är ansluten till din dator, så du behöver aldrig oroa dig för att USB-enheter ska smitta dig eller dina vänner igen. . Observera att den här versionen av BitDefender Antivirus Plus är på engelska.


Förutom att skydda mot virus och spionprogram har BitDefender Antivirus Plus en antifysningsteknik som säkerställer att falska webbplatser avvisas i din webbläsare. Safepay-modulen säkerställer att alla pengaröverföringar hanteras i ett virtuellt webbläsarfönster som gör det omöjligt för cyberbrottslingar att lyssna på din information.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alla versioner bortsett från Windows 11 i S-tilstånd och Windows 11 till ARM).
Microsoft Windows 10 (alla versioner bortsett från Windows 10 S och Windows 10 till ARM).
Microsoft Windows 8.1.
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).
* Minst 2 GB RAM krävs.
* Systemets prestanda kan påverkas negativt på enheter som har gamla generationens processorer.

ESD "Electronic Software Delivery" levereras via e-post inom 24 timmar.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Engelska

Antal enheter: 1 till 10 enheter

Varaktighet: 1 till 3 år

Plattform Windows

Tilverkare: Bitdefender

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.