Bitdefender Internet Security

Ett funktionsrikt antivirusprogram med en kraftfull brandvägg, exakt skräppostfilter och molnbaserad föräldrakontroll för att säkra de små i familjen.

Regular price: 409.0000 SEK In stock! Order now!
409 SEK Inkl Moms

+ Nedan måste du välja antalet installationer och hur länge du vill skydda dina enheter.

* Obligatoriska fält

409 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla

Bitdefender Internet Security innehåller allt som krävs för ett funktionsrikt antivirusprogram och har en problemfri brandvägg, ett exakt spamfilter och molnbaserad föräldrakontroll för trygghet för även de minsta familjemedlemmarna.


Du behöver i princip inga ytterligare funktioner för att säkra din dator och ditt privatliv mot onlinehot - Bitdefender Internet Security är dessutom utrustad med ett av de säkraste och bästa antivirusprogrammen enligt bl. a. AV-TEST. Bitdefender Internet Security består av följande funktioner och moduler:


Antivirus
Bitdefender Autopilot
Webbläsarskydd
Safepay (säker nätbank och shopping)
Socialt nätverksskydd
Säkerhetsrapporter
Användarprofiler
Uppstartsoptimering
Sårbarhetsskanner
Rescue Mode
2-vägs brandvägg
Föräldrakontroll
AntispamAntivirus - använder Photon-teknologen i virusskannern för att fånga upp och oskadliggöra virus, spyware, adware, ransomware och alla typer av malware.


Bitdefender Autopilot - gör det möjligt att överlåta allt skydd av din dator till ditt Bitdefender-program. Säkerhetsnivån definieras nu automatiskt av Bitdefender Internet Security och alla säkerhetsbeslut fattas utan att du behöver engagera dig.


Safepay - en säkerhetsmodul som gör det säkert att logga in på din nätbank och handla online i webbutiker, både i Sverige och i internationella webbutiker.


Användarprofiler - Bitdefender Internet Security kan identifiera vilka aktiviteter du löpande engagerar dig i, medan du är aktiv på din dator. Efter en kort tid kan Bitdefender Internet Security dela in dina aktiviteter i några användarprofiler som, kort sagt, anpassar aktiva processer och systemresurser efter de behov som ställs på datorn. Om du t. ex. spelar datorspel inaktiverar Bitdefender automatiskt processer i Windows som inte behövs men som sänker systemets prestanda medan du spelar.


Rescue Mode - hjälper dig att starta om din dator i ett så kallat "Rescue Mode" som är en isolerad systemmiljö, och är perfekt för att avskärma svåra infektioner som t. ex. rootkits.


Sårbarhetsskanner - diagnosticerar din dator för sårbarheter eller säkerhetshål i mjukvara och andra installerade program på datorn. Bitdefender ger goda råd och vidtar åtgärder baserade på de resultat som Sårbarhetsskannern hittar.


Uppstartsoptimering - kan administrera alla de processer som är en del av uppstarten i Windows för att på ett kompetent sätt reducera uppstartstiden.


PC Tune-Up - en samling systemverktyg som du utnyttjar direkt i Bitdefender Internet Security, om ändamålet är att optimera prestandan och minska mängden onödigt utrymme på hårddisken.


Säkerhetsrapporter - du kommer löpande motta säkerhetsrapporter som Bitdefender utarbetat på bakgrund av säkerhetsnivån på din dator, och i relation till dina onlineaktiviteter. De här säkerhetsrapporterna innehåller rekommendationer och hjälp för att utföra dem.


Socialt nätverksskydd - med modulen Bitdefender Safego får du skydd på sociala nätverk som Facebook när det handlar om att länkar, meddelanden och inlägg på väggen skannas efter farliga länkar och phishing-angrepp.


Webbläsarskydd - modulen Bitdefender Search Advisor markerar alla sökresultat i din webbläsare i kategorier, som anger om en hemsida är säker att besöka.


2-vägs brandvägg - implementerar en 2-vägs brandvägg i din version av Microsoft Windows, som övervakar din internetanslutning och blockerar obehörig, misstänkt och farlig datatrafik. Fungerar både på din bredbands- och WiFi-anslutning.


Föräldrakontroll - hjälper dig som förälder att begränsa ditt barns aktiviteter på internet, när det gäller att besöka potentiellt farliga och skadliga webbplatser. Föräldrakontroll som modul kan också installeras för att automatiskt blockera oanständigt och stötande innehåll, t. ex. vuxeninnehåll, samt blockera internetåtkomsten på bestämda tider på dygnet. Därutöver kan du övervaka ditt barns aktiviteter på onlinetjänster som Facebook, och se vilka andra webbplatser som besöks.


Antispam - installerar en antispam-modul i din e-postklient, t. ex. Microsoft Outlook, som stoppar strömmen av spam och skräppost. Antispam-modulen är baserad på en molnteknologi som registrerar alla de senaste spam-adresserna och kan blockera den preventivt för dig innan du får liknande erbjudanden från afrikanska prinsar, okända webbutiker och Rolex-klockor till misstänkt låga priser.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alla versioner bortsett från Windows 11 i S-tilstånd och Windows 11 till ARM).
Microsoft Windows 10 (alla versioner bortsett från Windows 10 S och Windows 10 till ARM).
Microsoft Windows 8.1.
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).
* Minst 2 GB RAM krävs.
* Systemets prestanda kan påverkas negativt på enheter som har gamla generationens processorer.

ESD "Electronic Software Delivery" levereras via e-post inom 24 timmar.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska, Engelska

Antal enheter: 1 till 10 enheter

Varaktighet: 1 till 3 år

Plattform Windows

Tilverkare: Bitdefender

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.