F-Secure Total Security med VPN

Ultimativ säkerhetslösning med antivirus, antispam, VPN, brandvägg och mycket mer för Windows, Mac och Android.
Regular price: 409.0000 SEK 409 In stock! Order now!
409 SEK Inkl Moms

+ Nedan måste du välja antalet enheter och hur länge en period du vill ha skydd

Välj antal installationer och period

* Obligatoriska fält

409 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla

Det finns bara en handfull företag i världen som kan säga med mer än 30 års erfarenhet av cybersäkerhet. Ännu färre kan leva upp till en fantastisk rekord för att upprätthålla kundernas förtroende och färre och färre är baserade i ett land där regeringen inte vill och inte kan tvinga företag att spionera på sina medborgare.


F-Secure Total Security inkluderar också VPN som heter Freedom och som är ett virtuellt privat nätverk eller VPN från det ansedda säkerhetsföretaget F-Secure. Med den är din internettrafik säkrad mot snooping och din IP-adress är skyddad. Men F-Secure går längre och skyddar dig från nätfiskewebbplatser, skadlig programvara och annonsspårare. Det finns ett kraftfullt skydd, män som omger nya tillägg snabbt om du har en massförstärkare genom skydd, och det saknar några av de avancerade funktionerna som finns bland de bästa VPN-tjänsterna.


Undvik att bli lurade av falska webbplatser, beskriv din identitet och detta privata liv och förvara dina lösenord på en säker men tillgänglig plats.


Antivirusägare äter förstärkare och filer säkra. VPN gör dem osynliga på Internet, så de är helt skyddade.


Dåligt skyddade enheter som tv-apparater och smarta enheter kan göra hela nätverket sårbart. Skydda ditt hem med TOTAL + SENSE-säkerhetsrutern.


SÄKER Internet-säkerhet
Fortsätt genom att njuta av det prisbelönta skyddet från SAFE. Du behöver inte installera om något.


FREEDOME VPN
Skydda denna integritet online genom att göra din internettrafik anonym. Byt din virtuella plats till ett annat land.


ID-SKYDD
Ta kontroll över din onlineidentitet och minimera risken för att brottslingar tar över dina konton och begår identitetsstöld. Skapa starkare lösenord, lagra dem säkert och komma åt dem på alla enheter.


Det här är bara några av de funktioner du får när du väljer en F-säker Total Security rekommenderar vi följande
 

Windows
Versioner som stöds:
Windows 10 * med de senaste uppdateringarna installerade
Windows 8.1 *
Windows 7 (SP1)
* ARM-baserade surfplattor stöds inte.

Processor: Intel Pentium 4 eller senare
Minneskrav: 1 GB eller mer
Diskutrymme: 600 MB ledigt diskutrymme

Mac
Versioner som stöds:
macOS 10.13 (High Sierra)
macOS 10,14 (Mojave)
macOS 10.15 (Catalina)
och nyare

Processor: Intel

Minneskrav: 1 GB eller mer

Diskutrymme: 250 MB ledigt diskutrymme
Smarttelefoner och surfplattor

Android 5.0 eller senare med 70 MB ledigt diskutrymme
iOS 11 eller senare med 10 MB ledigt diskutrymme

Tillgängliga språk
Svenska och multi

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska och multi

Antal enheter: 3 till 5 enheter

Varaktighet: 1 till 2 år

Plattform Windows, Mac, iOS, Android

Manufacturer number: FCFTBR2N005A7

Tilverkare: F-Secure

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.