F-Secure Total

Ultimativ säkerhetslösning med antivirus, antispam, VPN, brandvägg och mycket mer för Windows, Mac och Android.
Regular price: 359.0000 SEK 359 In stock! Order now!
359 SEK Inkl Moms

+ Nedan måste du välja antalet enheter och hur länge en period du vill ha skydd

Välj antal installationer och period

* Obligatoriska fält

359 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla

Det finns bara en handfull företag i världen som kan säga med mer än 30 års erfarenhet av cybersäkerhet. Ännu färre kan leva upp till en fantastisk rekord för att upprätthålla kundernas förtroende och färre och färre är baserade i ett land där regeringen inte vill och inte kan tvinga företag att spionera på sina medborgare.


F-Secure Total Security inkluderar också VPN som heter Freedom och som är ett virtuellt privat nätverk eller VPN från det ansedda säkerhetsföretaget F-Secure. Med den är din internettrafik säkrad mot snooping och din IP-adress är skyddad. Men F-Secure går längre och skyddar dig från nätfiskewebbplatser, skadlig programvara och annonsspårare. Det finns ett kraftfullt skydd, män som omger nya tillägg snabbt om du har en massförstärkare genom skydd, och det saknar några av de avancerade funktionerna som finns bland de bästa VPN-tjänsterna.


Undvik att bli lurade av falska webbplatser, beskriv din identitet och detta privata liv och förvara dina lösenord på en säker men tillgänglig plats.


Antivirusägare äter förstärkare och filer säkra. VPN gör dem osynliga på Internet, så de är helt skyddade.


Dåligt skyddade enheter som tv-apparater och smarta enheter kan göra hela nätverket sårbart. Skydda ditt hem med TOTAL + SENSE-säkerhetsrutern.


SÄKER Internet-säkerhet
Fortsätt genom att njuta av det prisbelönta skyddet från SAFE. Du behöver inte installera om något.


FREEDOME VPN
Skydda denna integritet online genom att göra din internettrafik anonym. Byt din virtuella plats till ett annat land.


ID-SKYDD
Ta kontroll över din onlineidentitet och minimera risken för att brottslingar tar över dina konton och begår identitetsstöld. Skapa starkare lösenord, lagra dem säkert och komma åt dem på alla enheter.


Det här är bara några av de funktioner du får när du väljer en F-säker Total Security rekommenderar vi följande
 

Windows:
Microsoft Windows 11 (alla versioner bortsett från Windows 11 i S-tilstånd och Windows 11 till ARM).
Microsoft Windows 10 (alla versioner bortsett från Windows 10 S och Windows 10 till ARM).
Microsoft Windows 8.1 (alla versioner bortsett från Windows 8.1 till ARM).
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

macOS:
Apple macOS 10.15 (Catalina) eller nyare.

Android:
Telefoner och surfplattor med Google Android 7.0 eller nyare.
* Google Play-appen måste vara installerad.

iOS:
iPhone eller iPad med Apple iOS 14 eller nyare.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska och multi-language

Antal enheter: 3 till 5 enheter

Varaktighet: 1 till 2 år

Plattform Windows, Mac, Android, iOS

Manufacturer number: FCFTBR2N005A7

Tilverkare: F-Secure

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.