Kaspersky Internet Security for Android

Skydda din Android-smartphone och all personlig information med Kaspersky Internet Security för Android.
Regular price: 79.0000 SEK In stock! Order now!
79 SEK Inkl Moms
Antal:
ELLER

Skydda din Android-smartphone och all personlig information med Kaspersky Internet Security för Android.


Du använder förmodligen din smartphone för att betala för parkeringsbiljetter, kolla onlinebank, shoppa online, surfa på internet, skicka e-post, chatta med vänner osv. Men har du kommit ihåg att skydda din smartphone från virus, skadlig programvara, hackare och andra säkerhetshot?


För detta ändamål är Kaspersky Internet Security för Android ett bra val, eftersom programvaran stöder alla Android-baserade smarttelefonmodeller och ser till att inga virus kan smitta din smartphone. Dessutom tillhandahåller Kaspersky Internet Security för Android följande:


- Låser en förlorad smartphone, hittar den och tar bort data från den - även om SIM-kortet byts ut


- Skyddar mot alla typer av virus, spionprogram, trojanska hästar, maskar, bots, etc.


- Blockerar falska webbplatser och de fruktade nätfiskeattackerna


- Blockerar oönskade samtal och textmeddelanden


- Döljer alla dina personliga meddelanden - inklusive kontakter, samtal, textmeddelanden och loggar


- Identifiera obehöriga användare av din smartphone genom att i hemlighet ta ett "kriminellt foto" av dem


Kaspersky Internet Security för Android är optimerad för att minimera batteritiden på din mobiltelefon eller smartphone.


Android:
Telefoner och surfplattor med Google Android 5.0 eller nyare.  
* Google Play-appen måste vara installerad.

ESD "Electronic Software Delivery" levereras via e-post inom 24 timmar.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska och multi-language

Antal enheter: 1 enhet

Varaktighet: 1 år

Plattform Android

EAN: 0762223223337

Manufacturer number: KL1091GCAFS

Tilverkare: Kaspersky

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.