Kaspersky Internet Security

Kaspersky Internet Security är en komplett säkerhetslösning för din Windows-baserade dator eller bärbar dator.

Regular price: 229.0000 SEK In stock! Order now!
229 SEK Inkl Moms

+ Nedan måste du välja antalet installationer och hur länge du vill skydda dina enheter.

* Obligatoriska fält

229 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla

Kaspersky Internet Security innehåller följande funktioner:


antivirus
Anti-Phishing
Proaktivt skydd
sårbarhet Scanner
Intelligenta uppdateringar
Safe Surf-teknik
Systemövervakning
Spelarläge
brandvägg
Säkra pengar
Virtuellt tangentbord
Föräldrakontroll
identitetsskydd
Anti-Banner
Anti Spam
applikationskontrollDetaljerad beskrivning


Kaspersky Internet Security erbjuder en mängd säkerhetsfunktioner och flernivåskydd inklusive antispam, antispionprogram, integritetsskydd och föräldrakontrollmoduler, samtidigt som de levererar en av de högsta nivåerna av skydd mot virus, rootkits och trojaner.


Programmet inkluderar också skyddsteknologier mot hot och nätfiskeattacker och skyddar din online och privata identitet från skadliga webbplatser vars enda syfte är att stjäla personlig information i syfte att missbruka. Programmets molnbaserade säkerhetsteknologi gör det möjligt att samla information om de senaste hoten och därmed säkerställa att din dator är utrustad med ett lämpligt försvar mot virus och skadlig programvara - molnkonceptet är just att Kaspersky snabbt kan diagnostisera och upptäcka nya hot som ett nytt virus och uppdaterar omedelbart alla versioner av Kaspersky Internet Security med relevanta säkerhetsåtgärder för att neutralisera hotet innan det sprider sig.


Installationen tar lite tid och för att kunna starta programmet ordentligt kan det krävas en omstart i vissa fall. Ditt första möte med Kaspersky Internet Security och programmets gränssnitt är roligt, det har ett snyggt utseende och en välorganiserad kontrollpanel som innehåller genvägar till alla programfunktioner. Du kan starta fyra olika typer av skanning: en fullständig skanning (analyserar noggrant alla filer på alla hårddiskar och enheter), en kritisk områdesskanning (analyserar objekt som laddas vid systemstart eller läggs till av användare), en sårbarhetsskanning (upptäcker och tar bort sårbarheter som kan påverka säkerheten) och ett anpassat skanningsläge (som låter dig manuellt välja områden som ska analyseras). Skanningshastigheten är lämplig och den framgångsrika skanningsprocessen svarar med en detaljerad rapport om de hot den har stött på - tillsammans med rekommenderade försiktighetsåtgärder.


Kaspersky Internet Security skyddar din onlineidentitet och ger säkerhet för onlinetransaktioner och shopping via funktionen Safe Money. På detta sätt kan betalningar och nätbanker äga rum i en säker miljö - fri från bedrägeri och försök till stöld. Med föräldrakontroll kontrollerar du hur mycket tid dina barn spenderar vid datorn. Dessutom kan du införa begränsningar för deras snabbmeddelandessessioner via en uppsättning fördefinierade regler samtidigt som du blockerar webbplatser som det inte är i dina barns intresse att besöka.


Avsnittet med systemverktyg innehåller en Rescue Disk-funktion (låter dig skapa en startbar CD eller DVD som innehåller verktyg för upptäckt av skadlig programvara), en Privacy Cleaner (tar bort upptäckt av tidigare webbläsarkommandon, cachar och loggar), en Windows-komponent för felsökning (upptäcker skadade inställningar i skadlig kod) och en funktion för webbläsarkonfiguration (analyserar Internet Explorer-inställningar ur en säkerhetssynpunkt).


I stort sett är Kaspersky Internet Security ett utmärkt val för datoranvändare som har ett brett utbud av aktiviteter på Internet. Förutom att ha en tillfredsställande antivirusteknik fortsätter programmet med ett antal skyddsverktyg som är inriktade på skadlig programvara och nätfiske, såväl som föräldrakontroll och begränsning av kapaciteten för applikationerna på din dator.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alla versioner bortsett från Windows 11 i S-tilstånd och Windows 11 till ARM).
Microsoft Windows 10 (alla versioner bortsett från Windows 10 S och Windows 10 till ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1.
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

macOS:
Apple macOS 10.12 (Sierra) eller nyare.
* Version 2021 till Apple macOS 10.14 (Mojave), 10.15 (Catalina), 11 (Big Sur).
* Version 2020 till Apple macOS 10.12 (Sierra), 10.13 (High Sierra).

Android:

Telefoner och surfplattor med Google Android 5.0 eller nyare.  
* Google Play-appen måste vara installerad.

ESD "Electronic Software Delivery" levereras via e-post inom 24 timmar.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska og multi-language

Antal enheter: 1 till 10 enheter

Varaktighet: 1 till 2 år

Plattform Windows, Mac, Android

Tilverkare: Kaspersky

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.