Kaspersky Security Cloud

Kaspersky Security Cloud är en smart säkerhetslösning som anpassar sig till ditt digitala liv och skyddar dig mot alla faror som hotar online.
Regular price: 359.0000 SEK 359 In stock! Order now!
359 SEK Inkl Moms

+ Nedan måste du välja det nummer du vill skydda

Välj antal installationer och period

* Obligatoriska fält

359 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla

När du är online använder du många olika digitala tjänster - det kan vara onlinebankbank, online shopping i webbshop, du är aktiv på sociala medier och du chattar med vänner och familj via alla möjliga tjänster och program.


Varje gång du använder en online och digital tjänst utsätts du i princip för hot som datastöld av din personliga information eller till och med att din dator / enhet blir infekterad med skadlig programvara.


Kaspersky Security Cloud tar hand om all online-säkerhet, så du behöver inte längre oroa dig för dessa faror. Säkerhetstekniken i Kaspersky Security Cloud är som namnet antyder molnbaserad och alltid uppdaterad.

Minsta operativsystem: Windows 7, Windows 8 / 8.1, Windows 10

- 1 GHz-processor
- 1 GB RAM
- 1 GB hårddiskutrymme

Minsta operativsystem: Mac OS X 10.14 och senare

- 2 GB RAM
- 1,4 GB hårddiskutrymme


Minsta operativsystem: Android version 4.4 och senare

Minsta operativsystem: iOS version 11x och senare

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Engelska, Svenska

Antal enheter: 3 till 5 enheter

Varaktighet: 1 år

Plattform Windows, Mac, Android

EAN: 5060486855681

Manufacturer number: KL1923G5CFS

Tilverkare: Kaspersky

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.