Magix Game Control

Magix Game Control övervakar och optimerar din dators prestanda för en mer optimal spelupplevelse.
Regular price: 159.0000 SEK In stock! Order now!
159 SEK Inkl Moms
Antal:
ELLER

MAGIX Game Control är ett verktyg för framgångsrika PC-spelare. Från benchmarkövervakning och booster till skärmdumpning, du får alla verktyg som ger dig en optimal spelupplevelse och maximalt nöje vid nollansträngning.


ÖVERVAKARE, FÖRBÄTTRA DIN SPELOPPLEVNING & DELA DIN YTTRANDE MED Dina VÄNNER! Få ut maximalt från din dator och ge dig själv en supergod översikt över alla viktiga prestandafunktioner - direkt i Gaming HUD eller i den innovativa Second Screen-appen för din smartphone eller surfplatta.


Magix Game Control erbjuder alla funktioner du behöver för att optimera din spelupplevelse. Övervaka datorns prestanda och fördela resurser för en bättre spelupplevelse. Med den medföljande gratis andra skärm-appen kan du hålla reda på din dators och nätverksprestanda när du spelar. Skärmdumpfunktionen låter dig spela in de bästa stunderna och ladda upp dem direkt till onlineplattformar som HD-videor eller integrera dem i mediebiblioteket.


1. Full kontroll Live Live Övervaka alla relevanta systemegenskaper för Gaming HUD eller appen: FPS, RAM, CPU, temperatur, lagring och nätverksbelastning.


2. Maximal prestanda Ge ditt spel högsta prioritet, optimera dina energimöjligheter, avsluta onödiga tjänster och processer - det är det rena Gaming Fun.


3. Spela in spel Spela in ditt spel som en skärmdump eller video och dela det med dina vänner på Facebook, YouTube och någon annanstans.HÖJDPUNKTER:


Gratis andra skärm-app för Android och iOS Använd din smartphone eller surfplatta som en extra skärm för alla relevanta prestandafiler: FPS (Bildrepetitionsfrekvens) Nätverk (Upp / nedladdningshastighet) Lagring (RAM) Drive (hårddiskar) CPU och GPU CPU-temperatur (huvudprocessor)


Funktioner:
- Håll enkelt reda på dina spel och media och dela dina framsteg med andra
- Maskinvarukodning för maximal prestanda
- Game Booster: Stänger bakgrundsprogram för ännu mer prestanda
- Gaming HUD: Få data i realtid i spelet (FPS, CPU och RAM-användning)
- Uppdateringar av automatiska drivrutiner
- Benchmarking: Prestandakontroller för CPU, 2D / 3D, hårddisk och RAM
- Gratis app för andra skärmar (iOS och Android): Övervaka dator- och nätverksprestanda, spela in spel och merGames Booster Med ett knapptryck kommer du igång på din dator. Games Booster justerar energimöjligheterna, avslutar inte nödvändiga processer och tilldelar ditt spel högsta prioritet. För gaming är det bäst: snabbt, trevligt och flytande.


Screen Capturing Spela in ditt spel som en skärmdump eller video. Börja spela in enkelt på datorn eller direkt från appen. Tack vare hårdvarukodning * är din CPU laddad och du kan spela in din fullständiga upplösning direkt i MPEG-4-format.


Benchmark Det är den ultimata prestandakontrollen för processor, grafikkort, hårddisk och arbetslagring. Jämför din dator med andra Game Control-användare.


Dela gameplay Dela dina erfarenheter med dina vänner på Facebook, YouTube och var du än vill. Alla skärmdumpar landar direkt på din smartphone eller surfplatta.

Windows:
Microsoft Windows 10 (alla versioner bortsett från Windows 10 S och Windows 10 till ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1 (alla versioner bortsett från Windows 8 / 8.1 til ARM).
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

CPU: 2,4 GHz-processor eller snabbare.
RAM: 2 GB minne.
HDD: 100 MB ledigt diskutrymme.
Skärmupplösning på 1024x768 eller högre.

ESD "Electronic Software Delivery" levereras via e-post inom 24 timmar.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Engelska

Antal enheter: 1 enhet

Varaktighet: 1 år

Plattform Windows

Tilverkare: Magix

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.