McAfee Internet Security

McAfee Internet Security är ett säkerhetspaket med virusscanner, brandvägg, antispamfilter och föräldrakontroll.

Regular price: 159.0000 SEK In stock! Order now!
159 SEK Inkl Moms

+ Nedan måste du välja antalet enheter och hur länge du vill ha skydd

* Obligatoriska fält

159 SEK Inkl Moms
Antal:
Handla

McAfee Internet Security är en komplett säkerhetslösning utformad för att skydda din dator mot virus och skadlig programvara. McAfee innehåller flera säkerhetsverktyg som delar det gemensamma målet att skydda din dator mot skadlig programvara som virus, skadlig programvara, spionprogram och medan du surfar på Internet.


Online-skyddet av McAfee Internet Security syftar till att förhindra att virus och skadlig kod installeras på din dator. Virusscanningen kontrollerar varje fil när datorns operativsystem, eller du själv, försöker köra dem. Virusscanning använder samma procedur för e-postbilagor och filer som tas emot via chattapplikationer.


McAfee Internet Security innehåller följande moduler och funktioner:


antivirus
sårbarhet Scanner
McAfee Active Protection
McAfee SiteAdvisor
McAfee QuickClean
McAfee Shredder
sårbarhet Scanner
brandvägg
anti Spam
identitetsskydd
Föräldrakontroll
optimeringsverktyg


Licensperioden är 12 månader och du kan installera McAfee Internet Security på upp till 3 enheter.Eliminera skräppost i din inkorg


McAfee har en effektiv skräpposkanner som kan integreras i Microsoft Outlook, Windows Mail och Mozilla Thunderbird och skräppostfiltret låter dig snabbt hantera e-postmeddelanden och kontakter. Du kan skapa anpassade regler för att blockera specifika e-postadresser eller för att filtrera e-postmeddelanden med vanliga uttryck. Som standard kan standardinställningar sortera alla värsta och vanligaste skräppostmeddelanden från din inkorg.Begränsa webbplatser för barn


En viktig funktion i McAfee är föräldrakontrollmodulen, som kan hjälpa dig att begränsa webbplatser som du vill att dina barn ska ha tillgång till. Funktionen låter dig ställa in webbplatskategorier som är begränsade eller har full åtkomst. De förinställda profilerna baseras på användarens ålder.Extra systemverktyg


Du kan skydda känslig information från att få åtkomst till andra användare genom att använda rivaren när du tar bort en fil. När du tar bort en fil ser du till att den inte kan återställas av andra användare. McAfee inkluderar också möjligheten att säkerhetskopiera dina filer till en säker online-plats för att förhindra dataförlust i händelse av en datorkrasch och liknande.


För att rengöra hårddisken från onödiga filer kan din dator skannas regelbundet av McAfee QuickClean-modulen. Det här verktyget spårar och rensar tillfälliga filer, historiken för din webbläsare och de raderade e-postmeddelandena från din Outlook eller liknande e-postklient.


Windows:
Microsoft Windows 11 (alla versioner bortsett från Windows 11 i S-tilstånd och Windows 11 till ARM).
Microsoft Windows 10 (alla versioner bortsett från Windows 10 S och Windows 10 till ARM).
Microsoft Windows 8.1 (alla versioner bortsett från Windows 8.1 till ARM).
* Build 16.0.103+ till Microsoft Windows 10 eller nyare.
* Build 16.0.54 till Microsoft Windows 8.1.

macOS:
Apple macOS 10.15 (Catalina) eller nyare.
* Build 4.22.x+ till Apple macOS 12.x (Monterey) eller nyare.
* Build 4.22.x till Apple macOS 11.x (Big Sur).

* Build 4.21.x till Apple macOS 10.15.x (Catalina).

Android:

Telefoner och surfplattor med Google Android 9.0 eller nyare.  
* Google Play-appen måste vara installerad.
* Följande Android-varianter kan ha kompatibilitetsproblem, så prova programmet innan du köper: Color OS(Oppo), EMUI, HarmonyOS(Huawei), MIUI(Xiaomi) og OxygenOS(OnePlus)

iOS:
iPhones och iPads med Apple iOS 15 eller nyare.

ESD "Electronic Software Delivery" levereras via e-post inom 24 timmar.

Produkten levereras elektroniskt. Du kommer att få ett e-postmeddelande med en länk till installationsfilen samt en licensnyckel för att aktivera mjukvaran. Vi har en längsta leveranstid på 24 timmar på vardagar, dock ej helger och röda dagar. Inga fraktkostnader tillkommer.

Språk: Svenska og multi-language

Antal enheter: 1 till 10 enheter

Varaktighet: 1 till 3 år

Plattform Windows, Mac, Android, iOS

Tilverkare: McAfee

KLAGOMÅL

Köplagens brister gäller.

När du handlar på e-gear.se har du givetvis 24 månaders rätt att kräva. Naturligtvis är det ett krav att klagomålet är motiverat och att felet inte uppstod till följd av en felaktig användning av produkten eller annat skadligt beteende. Ange vad problemet är så detaljerat som möjligt. (Skärmbilder, alla loggar)

Eventuella klagomål på defekter i levererade programvaruprodukter måste, efter att köparen har eller borde ha upptäckt felet, göras till e-Gear.dk inom rimlig tid. 2 månader är alltid rimlig tid. Annars förlorar köparen sin rätt att åberopa bristen. Vänligen ange och begär på det sätt på vilket felet finns - normal praxis är att vi ber om en skärmdump / skärmdump av felet eller liknande som kan klargöra var felet består. e-Gear.se kan vägra klagomål om köparen inte samarbetar eller ger ofullständig information om produktens defekter.

Digitala varor (ESD-produkter) skickas till: [email protected] - Observera att om detta beror på ett fel, ange skärmdumpar av felet du upplever.

Dessutom är du alltid säker på att det pris du ser är det pris du betalar. Alla priser på e-Gear.se inkluderar momsskatter och skatter.